Teodora Džehverović i dečko
Foto: Instagram/printscreen
Teodora Džehverović i dečko

Foto: Instagram/printscreen

Foto: Foto: Instagram/printscreen

Teodora Džehverović i njen dečko košarkaš Nino Čelebić prave bebu, otkriva ekskluzivno za Informer pevačicina majka. Bez obzira na to što su tek šest meseci u vezi, golupčići već žele da se ostvare kao roditelji.

Nakon što je posle učešća u "Zadruzi 1" uspela da napravi sjajnu karijeru, Teodora je počela da radi na ostvarenju svog drugog velikog sna.

Gordana i Teodora Džehverović

Printscreen / TV Pink

Foto: Printscreen / TV Pink

- Teodora hoće da postane majka! Ona je devojka kojoj je stalo do porodice. Ako bude na mene, onda će prvo da napravi bebu, pa tek onda svadbu - kaže za Informer popularna mama Džehva.

Teodora Džehverović

Instagram

Foto: Instagram

Pevačica i košarkaš još nisu počeli zvanično da žive zajedno, ali Gordana objašnjava da se oni gotovo nikada ne odvajaju:

- Lepo im je kada su zajedno. Ludo se zabavljaju i vole. Nino je stalno kod Teodore u stanu, jer ona živi sama. Verovatno će se on kod nje useliti. Kako stvari stoje, i tu će ćerka povući na majku, pa će muža dovesti pod svoj krov, kao što sam ja njenog oca. Meni je i draže da bude svoja na svome.

- Tačno je da smo zakazali svadbu, ali ne Teodorinu. Prvo ćemo oženiti njenog brata Savu, pa ćemo onda napraviti njenu i Ninovu svadbu.

I sama Teodora, koja retko priča javno o Ninu, nedavno je priznala da joj je porodica najvažnija u životu:

Teodora Džehverović

Instagram

Foto: Instagram

- Kod Nina cenim to što shvata koliko je meni bitna porodica. Moji roditelji i brat su ga odlično prihvatili, a i ja sam se svidela njegovima. U njemu vidim prijatelja i to mi je najvažnije. On je neko ko razume moj posao, pritisak koji trpim, a i on ume da se nosi sa svim tim - ispričala je Teodora.

- On je sportista iz fine muzičke porodice, što je mene kupilo. Zna da svira klavir i to mi je predivno. Ipak, najbitnije je da smo se nas dvoje tako brzo skapirali. Osećam kao da sam pronašla mušku verziju sebe.

Teodora Džehverović

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Dok se svi pevači žale na krizu zbog koronavirusa, Teodori ne manjka para. Njena majka Goca tvrdi da je ćerku naučila da štedi novac za crne dane, pa zato sada nije u problemu.

- Teodora je sva na mene, pa sam je naučila i da čuva pare. Ranije je dosta radila i dosta je zaradila, to sada troškari taj novac. Zato joj ne predstavlja problem što ne nastupa kao pre zbog korone - kaže mama Džehva.

Pročitajte još:

 

Komentari (1)

frenkie

01.11.2020 00:14

los ukus imas mala!