Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić
e-stock
Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić

printscreen/paparaco lov

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić, Foto: printscreen/paparaco lov

Danas je svadba decenije, Veljko Ražnatović, sin naše najveće folk dive Svetalne Cece Ražnatović, zajedno sa Bogdanom Rodić će stati na ludi kamen. Velepno venčanje uveličaće mnogobrojni prijatelji, porodica i javne ličnosti, a danima se pažljivo pripremaju svi detalji za ovo gala slavlje.

Veljko je u više navrata istakao da je siguran da je Bogdana prava devojka za njega, a malo ko zna da je ova lepa trudnica imala uspešnu košarkašku karijeru.

Bogdana je 2013. godine bila deo juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope.

Bogdana i Veljko

Screenshoot Instagram

Bogdana i Veljko, Foto: Screenshoot Instagram

Nakon toga, 2015. godine sa ekipom Radivoje Korać osvojila je titulu prvaka Srbije u košarci. Iste godine Bogdana je sa Koraćem bila viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Tokom karijere imala je dve teške povrede kolena, ali to je nije sprečilo da se vrati kao pobednik, prenosi Kurir. Nosila je dres sa brojem 17.

Ipak, i pored svih osvojenih titula i dobre perspektive u košarci, Bogdana je 2015. godine donela odluku da ne želi više da se bavi sportom.

Veljko i Bogdana

printscreen

Veljko i Bogdana, Foto: printscreen

Malo je poznato da je Veljkova verenica zaposlena i prijavljena u firmi svojih roditelja DB "Rodić" u Titelu. Bogdana je zaposlena u svojoj struci i zadužena je za finansije.

- Bogdana je završila Višu poslovnu školu, smer finansije i računovodstvo, a njene starije sestre su fakultetski obrazovane. Najstarija Bojana je završila pravni fakultet, a Nataša menadžment u medijima - otkriva za Blic bliska prijateljica porodice Rodić.

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić

E-Stock/ Strahinja Kostić

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić, Foto: E-Stock/ Strahinja Kostić

 

 Inače, Veljkova i Bogdanina ljubavna priča počela je zahvaljujući Anastasiji koja je bila provodadžija. Cecina naslednica se druži sa Bogdaninom najstarijom sestrom Natašom i čim je upoznala Veljkovu sadašnju verenicu shvatila je da bi njen brat i ona bili idealan par.

Upoznala ih je, a kako se kasnije ispostavilo, njena procena je bila pun pogodak, te će Veljko i Bogdana danas svoju ljubav krunisati brakom.

Bogdana Rodić

Screenshot Instagram

Bogdana Rodić, Foto: Screenshot Instagram

- Počelo je prošle godine na Kopaoniku, na dočeku Nove godine… Nataša, naša druga ćerka, i Anastasija su se znale, pa su se tako upoznali Veljko i Bogdana i onda je krenulo najpre neko šmekanje, kasnije veza. Možda on dečko nije imao takvu devojku pre. Možda je imao drugih devojaka, ali verovatno on to u Beogradu nije mogao videti - rekao je gospodin Rodić za Alo prošle godine.

Roditelji Cecine snajke u početku su mislili da veza nije ozbiljna i nisu verovali da će prerasti u nešto ovako. Takođe, veruje da ni Veljko nije mogao da zamisli da devojke poput Bogdane još postoje.

Veljko, Anastasija, Bogdana

Screenshoot Instagram

Veljko, Anastasija, Bogdana, Foto: Screenshoot Instagram