Maja Nikolić
M.Jošida
Maja Nikolić

M.Jošida

Maja Nikolić, Foto: M.Jošida

Ona od početka priča da je pobeda Sanje Ilića i Balkanike na Beoviziji nameštena i da oni nisu zaslužili da odu u Lisabon.

Odmah nakon završenog finala, u kojem je pobedila Izraelka, oglasila se Maja Nikolić.

- Ovako sam oduvala Balkaniku! Ovako prođe svaka nameštaljka 19. mesto je i previše za bruku, prevaru i retro psihodeličnu pesmu koju bi moja tetka bolje iskomponovala! Duple kožne gaće su im ipak trebale, nisu hteli da ih ponesu za sreću. Možda ipak da im napravimo doček ispred Skupštine? - oplela je Maja po društvenim mrežama.

 

Komentari (3)

jabreja

13.05.2018 12:02

Tako je Majo, jedino gore od njih bi bilo da si ti odnela u Portugal svoje silikone! A bio bi trosak organizatorima da kupe dvoglede publici kako bi te tako gorostasnu videli na bini. Ipak je Eurosong nesto drugaciji rijaliti od onoga koji ti pase i na koji si navikla.

zoku

13.05.2018 12:37

@jabreja - Hahaha,tako je

Сараџогла

13.05.2018 18:03

Немо' ники да ми резили Мају јер ја је обожавам пошто је позитивно брезобразна! Да је Маја ошла у ту Евро сонг ујдурми бар не би била деветнаеста?Била би најмање трећа!Шта се чудите?Да,баш трећа ако не и прва.Ало,бре,там' победила песма за коју се чудимо како је уопће се квалификовала? То ти кажем.