BILO MI JE IZUZETNO TEŠKO! Maja Nikolić otkrila zbog čega je iznenada dala OTKAZ, a evo šta će sada raditi!

"Svi se pitaju gde ću i šta raditi ubuduće. Pre svega idem na more. Odlučila sam da se dobro odmorim. Stvarno ne znam šta ću dalje, ali polako, ne žurim nigde", rekla je Maja.

Maja Nikolić
Maja Nikolić, Foto: promo

Voditeljka Maja Nikolić nedavno je napustila "Prvu" televiziju i više neće voditi "150 minuta". Maja je, kako je navela, ovo uradila iz privatnih razloga, a sada pojašnjava detalje odluke.

 

- Iako je za publiku možda iznenađenje, već neko vreme sam o ovoj temi razgovarala sa menadžmentom televizije. Odluka nije bila nimalo laka, jer sam radila sa vrhunskim profesionalcima. U međuvremenu sam upoznala mnogo divnih i talentovanih ljudi. Ne postoji loš razlog ili nezadovoljstvo, odluku sam donela posle dugog razmišljanja, iz privatnih razloga. Znam da ću ovde uvek imati prijatelje - kaže Maja Nikolić.

Maja Nikolić
Maja Nikolić, Foto: Printscreen

Voditeljka otkriva i koliko joj je bilo teško.

- Odlazim puna srca. Uopšte nije sporno da ovaj posao radimo zbog gledalaca, ali moram da kažem da je moja emocija prvenstveno vezana za kolege i prijatelje među njima. Zbog njih mi je bilo izuzetno teško nešto što je generalno trebalo da bude jedna racionalna i promišljena odluka - dodaje Maja.

LILA SUZE U PROGRAMU UŽIVO! Omiljena voditeljka plakala dok je vodila poslednju emisiju, ono što su joj kolege učinile, ostavilo ju je bez daha!

Maja Nikolić
Maja Nikolić, Foto: Alo!/O. K.

Osim toga, ona je za "Hello" otkrila i čemu će sada da se posveti.

PROGRAM UŽIVO PREKINUT NA NEKOLIKO SEKUNDI Voditeljka Maja Nikolić čitala najavu, onda je čitav studio počeo da se trese! Gledaoci su ostali prikovani za ekran nakon onog što je usledilo! (VIDEO)

- Idem na more (smeh). Odlučila sam da se dobro odmorim. Imam u planu dosta stvari koje želim da uradim tokom leta, tako da sve poslovne odluke ostavljam za kasnije. Stvarno ne znam šta ću dalje, ali polako.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi