Maja Nikolić
promo
Maja Nikolić

promo

Maja Nikolić, Foto: promo

Voditeljka Maja Nikolić nedavno je napustila "Prvu" televiziju i više neće voditi "150 minuta". Maja je, kako je navela, ovo uradila iz privatnih razloga, a sada pojašnjava detalje odluke.

PROČITAJTE JOŠ:

Maja Nikolić

Printscreen

 

- Iako je za publiku možda iznenađenje, već neko vreme sam o ovoj temi razgovarala sa menadžmentom televizije. Odluka nije bila nimalo laka, jer sam radila sa vrhunskim profesionalcima. U međuvremenu sam upoznala mnogo divnih i talentovanih ljudi. Ne postoji loš razlog ili nezadovoljstvo, odluku sam donela posle dugog razmišljanja, iz privatnih razloga. Znam da ću ovde uvek imati prijatelje - kaže Maja Nikolić.

Maja Nikolić

Printscreen

Maja Nikolić, Foto: Printscreen

Voditeljka otkriva i koliko joj je bilo teško.

- Odlazim puna srca. Uopšte nije sporno da ovaj posao radimo zbog gledalaca, ali moram da kažem da je moja emocija prvenstveno vezana za kolege i prijatelje među njima. Zbog njih mi je bilo izuzetno teško nešto što je generalno trebalo da bude jedna racionalna i promišljena odluka - dodaje Maja.

Maja Nikolić

Alo!/O. K.

Maja Nikolić, Foto: Alo!/O. K.

Osim toga, ona je za "Hello" otkrila i čemu će sada da se posveti.

- Idem na more (smeh). Odlučila sam da se dobro odmorim. Imam u planu dosta stvari koje želim da uradim tokom leta, tako da sve poslovne odluke ostavljam za kasnije. Stvarno ne znam šta ću dalje, ali polako.

PROČITAJTE JOŠ:

Jutarnji program

Printscreen