Maja Marinković i Mladen Vuletić
printscreen
Maja Marinković i Mladen Vuletić

printscreen

Maja Marinković i Mladen Vuletić, Foto: printscreen

Nakon što je pobednik sedme sezone rijalitija Parovi, Mladen Vuletić, objavio fotografije iz provoda na kojima je u društvu s petoplasiranom učesnicom Zadruge, Majom Marinković, u medijima se podigla prašina kada je njihov odnos u pitanju.

Vuletić je u opisu pomenutih fotografija napisao da voli Maju i da će odvesti svojima u Zetu, a bivšoj zadrugarki je zasmetalo što je mediji uporno povezuju sa njim.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ona se ovim povodom oglasila i oštro demantovala navode medija.

Mladen Vuletić

Screenshot Instagram

Mladen Vuletić, Foto: Screenshot Instagram

- Vuletić i ja smo se videli dva puta u životu, izašli smo zajedno. Za sada se samo družimo, prija mi njegovo društvo. Ne znam da li će biti nešto više od toga. Za sada smo samo drugari iako je on izrazio simpatije prema meni. To kada je napisao da me voli i da me vodi kući kod njegovih u Zetu, to se šalio. Ja sam tek izašla iz rijalitija i treba nekog dobro da upoznam da bih otpočela bilo kakvu priču. Otom potom, videćemo kako se situacija bude odvijala. Čim izađem s nekim, odmah me povezuju s njim i to me malo nervira, ali ovo je ipak razumljivo zašto su nas povezali, jer je on objavio slike na kojima je napisao da me voli - rekla je Marinkovićeva.

Maja Marinković

E-Stock

Maja Marinković, Foto: E-Stock

- On treba da komentariše šta oseća prema meni, ali ipak smatram da ćemo ostati samo drugari jer ne mogu tek tako da se upustim u vezu s nekim koga ne poznajem dovoljno - zaključila je ova atraktivna zadrugarka i time ostavila prostora da ipak može da se rodi ljubav između nje i pobednika Parova.

BONUS VIDEO:

Bivša zadrugarka otkriva: Muškarci plaćaju Ani Korać 500, a Sanji Stanković 250 evra!