Maja Marijana
Screenshoot Youtube
Maja Marijana, zapaljen automobil

Alo/ Masanori Jošida

Foto: Alo/ Masanori Jošida

Maja Marijana posle automobila koji je izgoreo, preživljava novu dramu. Pevačica već neko vreme dobija preteće anonimne poruke, od osobe koja joj preporučuje da otkaže sve koncerte i nastupe.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Pevačica se navodno obratila i policiji zbog pretećih SMS poruka koje su stigle na njen mobilni telefon početkom ovog meseca. Kako se navodi, pevačica je u stanicu policije otišla sama i rekla kako se plaši za svoju i sigurnost svoje porodice.

"Draga Marijana, poništi sva gostovanja. U suprotnom i ti i vlasnici lokala imaćete velikih problema. Poništi gostovanja, obavesti ih da si bolesna i da ne možeš doći. Ovo je zadnje upozorenje", piše u poruci koju je pevačica navodno dobila i pokazala inspektorima.

 

Maja Marijana nije znala da kaže policiji od koga dobija preteće poruke, kako se navodi, a kada su je pitali da li je sa nekim u sukobu, ona je kratko rekla: "Sa suprugom". Inače, njen nevenčani muž Mladen Šmakić joj je i menadžer. Takođe je rekla da već duže vreme želi da navodno prekine sa njim svaki odnos, kao i poslovnu saradnju.

Inače, pevačica je 2013. godine navodno brutalno pretučena od strane Mladena, nakon čega je podnela zahtev za razvod.

NAJČITANIJE VESTI:

 

Pogledajte BONUS video:

OTKRILA TAJNU DOBROG IZGLEDA Ana Kokić o nezi lica, botoksu, ali i rijaliti programima u Srbiji!