Maja Berović
G. Todorović
Maja Berović

E-stock/Ivan Dobričić

Maja Berović, Foto: E-stock/Ivan Dobričić

Sinoć je popularna pevačica Maja Berović imala spektakularan nastup na Music Week festivalu na Ušću i oduševila sve gledaoce svojim performansom.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ona je pred sam nastup sa nama podelila njena očekivanja od nastupa, ali se osvrnula i na skorašnji nemili događaj:

- Uzbuđena sam jako, videla sam da je prepuno Ušće i ovo je zaista posle Arene moj najveći nastup. Spremila sam art-work koji će se prikazati pre početka nastupa. Publika je navikla od mene da vidi svetski nastup, ovog puta sam se potrudila da budem na visini zadatka i mislim da će se dugo posle pričati o ovom Ušću. Što se ove godine tiče ja sam prezadovoljna kako je prošla, neka mi svaka sledeća bude kao ova i zaista nemam više šta da tražim - rekla je Maja za naš portal.

Maja Berović

G. Todorović

Maja Berović, Foto: G. Todorović

- Pamtiću ovo leto po lepim stvarima, po odmoru, prijateljima i dobrim nastupima. One manje lepe stvari odmah zaboravim. Nije prijatno kada vam se dese onakve stvari ali dobro se osećam. Ne plašim se za svoju bezbednost, jer kako vidite okružena sam najboljim i najjačim muškarcima, a i ko meni sme da priđe od, pre svega vas ovako dobrih novinara, pa onda od moje publike (smeh). Mislim da će publika najviše da reaguje na pesmu "Pravo vreme" jer svi su oni moje bebe, ali ostaje da vidimo, već ovako iza bine osećam publiku i mislim da će sve pesme pevati u glas - rekla je Maja Berovic za alo.rs

Danas je jedna od najlepših pevačica, a evo kako je Maja Berović izgledala na početku karijere pre 12 godina! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/B.Z. DATUM I VREME: 18.08.2019. 19:02 Pevačica Maja Berović neretko je na meti zluradih komentara na račun nekadašnjeg izgleda Maja Berović, Foto: E-Stock/Miloš Rafailović Maja Berović uvek oduševljava svojim izgledom, skupocenim krpicama i drugačijim nastupima i neretko inspiriše svoje koleginice, ali i mlade devojke koje prate njen rad.

Ona je publici priredila iznenađenje na samom početku, pa je u izazovnoj žuto-crnoj kombinaciji "sletela" na binu uz pomoć žice, pa je prvu pesmu "Harem" i otpevala dok je visila iznad bine!

Maja Berović

E-stock/Ivan Dobričić

Maja Berović, Foto: E-stock/Ivan Dobričić

Nakon toga su suledili njeni brojni hitovi, a festival je zatvorila pesmama "Ruski rulet", "Načisto", "To me radi".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alo.rs (@alo_novine) on Aug 25, 2019 at 9:52pm PDT

 

Sinoć se Maja pojavila prvi put u javnosti nakon jezive pucnjave na nju i članove njene ekipe, koja se dogodila pre 2 nedelje.

Maja Berović

G. Todorović

Maja Berović, Foto: G. Todorović

Podsetimo, bend pevačice Maje Berović u subotu je posle koncerta u Mostaru napadnut vatrenim oružijem! Nakon velikog koncerta u pomenutom gradu, Majin bend krenuo je u hotel, a tokom vožnje, nepoznate osobe sa dva motora i fantomkama na glavama iz vatrenih oružja sa prigušivačema ispalilo je nekoliko hitaca u točkove i probušila sve četire gume na kombi vozilu u kojem su bili članovi benda.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alo.rs (@alo_novine) on Aug 25, 2019 at 9:53pm PDT

Pogledajte BONUS video:

INSTA PROVOKATOR Naterali smo Milicu Pavlović da odgovori na najprovokativniji komentar