Maja Berović
Alo.rs
Maja Berović

Ata Images

 Foto: Ata Images

Pevačica Maja Berović izgovorila je sudbonosno „da“ Alenu Dragosavu pre skoro četiri godine, ali je tek tokom pandemije koronavirusa imala priliku da svoje vreme potpuno posveti suprugu i da se oproba kao domaćica. 

U razgovoru za „Alo!“ Maja je otkrila koliko joj je bilo teško da sama obavlja kućne poslove, ali i zašto je svakodnevno kuvala čak pet jela. 

-Čišćenje i sređivanje kuće na početku pandemije koronavirusa mi je bila neka vrsta radne terapije, a kada sam sve to završila nisam znala šta ću sa sobom. Nakon toga sam se oprobala i u kuvanju - kaže na početku razgovora za „Alo!“ Maja i objašnjava da supruga ipak nije impresionirala svojim kulinarskim sposobnostima.

- Dnevno sam kuvala po pet jela koje na kraju niko nije ni jeo, ali sam to radila da mi brže prođe vreme. Kao i većina ljudi, imala sam opciju da samo jedem i lečim tugu hranom, ali ja sam odabrala zdravu ishranu i trening. Karantin mi je došao kao neka vrsta odmora od silnih obaveza koje sam imala prethodnih godina. Ništa mi nije teško palo i mogla sam da se posvetim suprugu što ranije, zbog silnih obaveza, nije bilo moguće - rekla je Berovićeva i dodala da tokom pandemije nije bila zabrinuta za svoje zdravlje jer je, kako je objasnila, vodila računa o svim merama zaštite. 

Maja Berović

Ata Images

Foto: Ata Images

-Po prirodi sam optimista i trudim se da na stvari gledam sa pozitivnije strane, ali u nekim momentima, kada vidim da su oboleli meni bliski i dragi ljudi, ne ostajem ravnodušna. Nikada se nisam plašila za sebe, već samo za druge. Ja znam da ću preživeti, ali za starije nisam sigurna - rekla je pevačica i dodala da je jedva čekala da se vrati poslovnim obavezama. 

Dok ne počne ponovo da nastupa, Maja je za svoju publiku pripremila novu pesmu i spot, koji će uskoro izaći.

- U spotu glumim holivudsku zvezdu Merlin Monro i imam svoju plesnu tačku, a publika će uskoro imati priliku da vidi o čemu se radi - rekla je pevačica za Alo. 

 

Pročitajte još: