Maja Berović
E-Stock/Miloš Rafailović
Maja Berović

Screenshoot Youtube

Maja Berović, Foto: Screenshoot Youtube

Trenutno jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, Maja Berović neretko priča o svom privatnom životu, a akcenat stavlja na karijeru, pesme i posvećenost svojoj publici koja je neizmerno voli i za koju čini sve kako bi sa njenog nastupa otišla srećna i zadovoljna.

Međutim, malo ljudi zna za njeno detinjstvo koje i nije bilo tako srećno, a Berovićka je otkrila kakav je trag na nju ostavilo odrastanje bez oca koji je preminuo kad je ona bila dete.

PROČITAJTE JOŠ:

 - Svako ko je postigao ogroman uspeh, na svojoj koži je osetio dosta lepih, a mnogo teških momenata. Nije uvek sve bilo idealno i nisam uvek imala najbolje stvari za scenu kao što je to sada, ali mi je to pomoglo da cenim ovo što danas imam. Što se tiče odrastanja, kako da vam kažem, svako ko je odrastao bez jednog roditelja ostaje zauvek trag na detetu i nije nimalo lako. Moja majka i brat su bili tu da me podignu kada me obuzme tuga zbog smrti oca i da me usmere na pravi put. Njima sam za taj period života beskrajno zahvalna - rekla je Maja.

Svi zanemeli posle REŠETANJA kombija Maje Berović u Mostaru, a one JEDVA IZUSTILE ove reči podrške!

AUTOR: Pink/R.J. DATUM I VREME: 17.08.2019. 18:00 Ovo niko nije očekivao... Foto: E-Stock/Miloš Rafailović Pevačica Maja Berović doživela je pravu dramu kada su osobe sa fantomkama na glavama pucale u kombi u kom su se nalazili njeni članovi benda. Sve se dogodilo u Mostaru kada se pevačica sa bendom vraćala sa uspešnog nastupa.

Njena majka bila joj je najveća podrška u životu, a i danas pamti savete koje joj je davala kada je započela svoju pevačku karijeru.

Maja Berović

E-Stock

Maja Berović, Foto: E-Stock

- Bilo ih je mnogo, neki od njih su bili da se svaki trud i rad uvek isplati. U slučaju da rezultata nema odmah, vremenom će doći, kada za to dođe pravo vreme. To sam shvatila kroz sopstveni primer, više od deset godina sam radila, snimila sedam albuma i posle svega toga došla je Arena o kojoj sam sanjala. Ništa ne može da se dobije preko noći. Što brzo dobiješ, brzo i izgubiš - bila je iskrena Berovićka.

BONUS VIDEO:

Prva izjava Nadežde Biljić nakon prebijanja: Ako sam trudna sa Tomom, odmah ću da abortiram!