Anabela Atijas i Luna Đogani
Rajko Ristić/Alo!

Kako mediji prenose, Luna više ne može da podnese savete povodom njene trudnoće, a kako joj hormoni rade, tako navodno lako ulazi u sukobe sa porodicom i majkom Anabelom Atijas.

- Dobronamerno joj svi pričaju šta da radi, kako da se ponaša, da se uvek utopli, i tako te neke savete, koji svakako jesu dobri, ali kad evo, već sedam meseci sve to slušaš počne da te nervira. Ili joj ljudi pričaju iz ličnih iskustava šta su i kako radili u trudnoći, ili znaju neke "babske" savete šta je dobro za održavanje trudnoće i za samu bebu i tako svaki dan. - priča izvor za "Svet".

- Tako je i došlo do toga pre nekli dan kada je Anabela dala Luni dobronameran savet, čak neku i benignu stvar joj je rekla, da bi se Luna razdrala. U fazonu: "Prestanite više da mi svi pametujete i evo već pola godine me učite kako šta da radim, vodim računa i samo mi je bitno da mi beba bude zdrava kad se rodi. Naravno da o svemu brinem, pustite me više puna mi je glava" - ispričao je izvor za pomenuti medij.

- Anabela je samo kratko prokomentarisala u fazonu: "Lunči, šta sam loše rekla?" i ućutala se, nije želela da produbljuje situaciju. Razume je, pa i ona je tri puta bila u drugom stanju i zna da tad raspoloženje varira. Luna joj se ubrzo izvinila, zagrlila je i poljubila - zaključio je izvor za pomenuti medij.

Komentari (1)

Nada

26.04.2021 11:13

Luni je bolje da lize majci stope kuda gazi jer kada se porodi nece znati sta je snaslo i kako ce sama ! Osecam vec histeriju u vazduhu !