Luna Đogani
E stock
Ivana Peters, Luna Đogani

Nenad Vujanović/Dejan Briza/Alo!

Ivana Peters, Luna Đogani, Foto: Nenad Vujanović/Dejan Briza/Alo!

Pevačica Ivana Peters i ove sezone učestvuje u muzikom takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem će se poznate lilčnosti svake nedelje naći u novim ulogama, i svojim transformacijama zabavljati publiku.

Ivana je poznata kao neko ko svoju ulogu iznese na najbolji mogući način, a od ovogodišnje sezone očekuje mnogo zabave.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Očekujem da mi bude mnogo zanimljivo, da se lepo družimo, da se šalimo i smejemo. - rekla je pevačica.

Petersova je mnoge iznenadila kada je saznalo da će pobednici rijaliti "Zadruga", Luni Đogani pevati prateće vokale na novoj pesmi, neki su čak i osudili njihovu saradnju. Međutim, Ivana se ne libi toga, jer kako kaže, mnogima je pevala prateće vokale.

Luna Đogani

G. Todorović/Alo!

Luna Đogani, Foto: G. Todorović/Alo!

Ona je prokomentarisala Lunine vokalne sposobnosti, a potom i potvrdila da će pevati u drugoj pesmi Đoganijeve.

- Na novoj sam pevala prateće vokale, ta pesma još nije izašla. Luna treba još da uči i da napreduje, tek je počela, zadovoljna sam onim što sam čula i ja sam nekad morala dosta da vežbam. - zaključila je Ivana.

Ivana Peters

Masanori Jošida/Alo!

Ivana Peters, Foto: Masanori Jošida/Alo!

 

Tijana Ajfon izašla bez grudnjaka na ulicu, komšije pale u nesvest! (VIDEO 18+)

AUTOR: Jovan Ilić DATUM I VREME: 09.10.2019. 19:10 Hot paparaco! Tijana Ajfon, Foto: M.Jošida Tijana Ajfon je jedna od najatraktivnijih starleta s naše scene, a da se provokativno oblači i dok ujutru baca đubre i šeta psa po svom komšiluku na Voždovcu, mogli smo da se uverimo nakon što ju je uslikao naš paparaco.

 

Podsetimo, TLZP će ove godine šou će biti nešto drugačiji, tačnije nećemo gledati nova lica, već su pozvani najbolji od najboljih iz prethodnih sezona. Pored Ivane, učestvovaće i Ana Kokić, Edita Aradinović, Dragan Kojić Keba, Nenad Pagonis, Nenad Knežević Knez, Željko Šašić samo su neki od takmičara koji će se snalaziti u novim izazovima koji ih očekuju.

BONUS VIDEO:

Tijana Ajfon pobesnela i iznela sav prljav veš: "Anabela i Luna Đogani su nakaze!"

 

Komentari (4)

Mina

09.10.2019 21:04

Pokusavam da shvatim cemu ovoliki hejt i mrznja prema ovoj devojci osim ako vam je urednik Kija Kockar e onda mi je jasno. Nikoga niste pljuvali kao Lunu ne razumem zasto? Znate, ljudi citaju i kad napisete istinu ako znate sta je to.

Boro

09.10.2019 22:07

I ja snimam pesmu,ali pre moram da zamolim Mitra Mirica da peva verujem u hit.

Boro

09.10.2019 22:07

I ja snimam pesmu,ali pre moram da zamolim Mitra Mirica da peva verujem u hit.

Vasko

09.10.2019 22:15

Luna nema glas za pevanje i ne ume da peva. Zato će Ivana Peters sve glasove da snimi. A Luna će da otvara usta na plejbek. Luna radi isto kao i njena majka Anabela.