Anabela Atijas i Luna Đogani
Rajko Ristić/Alo!
Luna i Anabela

Alo.rs

Luna i Anabela, Foto: Alo.rs

Pevačica Anabela Atijas proslavila je 46. rođendan sa trudnom ćerkom Lunom Đogani, a na snimcima se ne pojavljuje se Lunin verenik Marko Miljković, koji očigledno nije bio tu.

Luna je na svom Instagramu podelila deo atomosfere, te je pokazala da je njena majka oduvala svećice zajedno sa bivšim rijaliti učesnikom Savom Perovićem, s obzirom da im je rođendan istog dana.

Luna i Anabela

printscreen

Luna i Anabela, Foto: printscreen

Njih dvoje imali su čokoladne torte i šampanjac, a dok ih je Đoganijeva snimala tokom rođendanske pesme, njih dvoje nisu skidali osmeh sa lica.

Marko očigledno nije bio na okupljanju povodom njihovog rođendana. Kao što je poznato, zbog mnogobrojnih svađa u rijalitiju Marko i Anabela nisu bili u dobrim odnosima, a pevačica je istakla da njihov odnos ide normalnim tokom i da će vreme odraditi svoje.

Luna i Anabela

printscreen

Luna i Anabela, Foto: printscreen

- Sve ide normalnim tokom. Ipak ćemo svi biti vezani tim detetom, ali vreme će odraditi svoje. Kada bude postao otac jedne devojčice, shvatiće da sve što sam radila nije bilo iz mržnje. To je sve bila ogromna ljubav prema mojoj ćerki - ispričala je Anabela ranije.

Bonus video:

Komentari (5)

Nada

27.01.2021 10:08

A ko bi im drugi i bio nego Savo Perovic koji im je i jedini prijatelj ! Sto se Marka tice on Savu ne zarezuje a jos manje i Anabelu sa kojom se ocigledno nije i nece pomiriti !

Neda

27.01.2021 11:00

Marko joj nikad neće preći preko onog što je uradila i rekla, a Luna je opet kao sve emotivne duše napravila grešku jer joj je dozvolila da joj se previše opet približi a da nije postavila čvrst uslov ona ili Djedović i Grmuša ili ljudi koji su je vredjali čak i organizovali onu ludački Karticu da joj pravi sačekuju ispred zgrade, uostalom vredjali su i nju i oca njenog deteta a time i njeno dete najstrašnije, a Anabela je to dete klela ...

Maja

27.01.2021 21:12

Sto bi marko trebao da bude ovde, sto se ne pitate zasto muz od gospodje nije tu a ne Marko

Snežana

27.01.2021 21:28

I ne treba da se pomiri, odnosno treba ali da bude na distanci, jer ona je psiho, vidi se po pogledu. To je njen problem, i normalno biće baba, i prisutna, ali oprez svakako, jer će ih razbucati. Mada mislim da je Marko pametan momak i da će razumno postupiti u svakoj situaciji

Pepsi

28.01.2021 04:40

Ozbiljna ciganska familija, pa oni su sami rijaliti za sebe.