Luna Đogani
printscreen
Luna Đogani

printscreen

Luna Đogani, Foto: printscreen

Luna Đogani je započela pevačku karijeru i ovog vikenda je održala dva nastupa u Makedoniji. Rijaliti zvezda je za četiri sata, koliko su ukupno trajale njene tezge u Strumici i Kavadarcima, zaradila čak 8.000 evra, a kako piše "Informer" - pevala je na plejbek.

Luna Đogani i Marko Miljković

e-stock

Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: e-stock

Navodno, ona se nije usudila čak ni svoju prvu i jedinu pesmu da otpeva uživo, već je samo otvarala usta i dozivala publiku da peva umesto nje.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

- Oba nastupa su bila jako posećena, jer smo mi koji smo pratili "Zadrugu" želeli da čujemo kako to Luna peva. Međutim, razočarali smo se jer nismo čuli Lunin glas, već smo zapravo slušali hitove JK, Maje Berović i Severine sa Jutjuba. Ako je već planirala nastup na plejbek, Luna je trebalo bar te pesme da snimi u studiju, pa da u klubu pusti te snimke. Ovo je sramota! - kaže za "Informer" mladić koji je bio na Luninom koncertu i dodaje:

Tara izvređala voditeljku Zadruge: "Ti si prostitutka"! Nakon ovoga sačekao ju je hladan tuš!

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 22.09.2019. 18:45 Nije joj svejedno! Tara Simov, Foto: Screenshoot Instagram Danas u toku dana posvađale su se Tamara Simov i voditeljka "Zadruge" Tamara Đurić. ZAUVEK NAPUSTILA BELU KUĆU Ona je izbačena iz Zadruge! Ukućani skočili kada je Ognjen saopštio tužnu vest! Naime, nastao je nesporazum oko tačnog vremena.

 

- S vremena na vreme bi se obratila publici i dozivala nas da pevamo s njom, a ona je zapravo samo otvarala usta i ponekad pevušila. Čak ni sopstvenu numeru nije mogla da otpeva uživo. Ma, njoj mikrofon nije ni bio potreban!

BONUS VIDEO:

Ljuba Pantović se pojavila na Pinkovoj žurki sa zavojima na licu!

 

Komentari (4)

Ss

22.09.2019 23:27

Cirkus je gostovao u njihovom malom mestu! Svi došli da vide!

Sanja

23.09.2019 04:33

Zasto Neko nije kom.Sanjino ili Kijino pevanje?Zato sto to nema nikakvu tezinu I Niko ne reaguje na njih.Stop medijskom lincu Lune Djo!!!!!!

Đura

23.09.2019 11:03

Luna je bila predgrupa Bubi i Džali bratu, kao i Milici Pavlović. Nije to bio njen koncert kako su predstavili.

Jelenko

23.09.2019 11:07

Istina je drugačija. Luna je platila 4.000 evra Bubi i Džali bratu da se šlepa uz njihov nastup. Glavni su na nastupu bili Milica Pavlović i Buba i Džala brat.