Luna Đogani, Nenad Marinković Gastoz
Printscreen
Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani , Foto: Screenshoot Youtube

Nenad Marinković Gastoz nekad je sa Lunom Đogani, pobednicom „Zadruge 2“, bio veoma prisan, a danas njih dvoje jedva da se podnose.

Naime, iako je Luna bila ta koja je javnosti otkrila da je bila u seks-šemi sa Gastozom, ona se istovremeno i naljutila na njega, pa je njihova konverzacija u međuvremenu zahladnela. Toliko da joj je pobedu u „Zadruzi“ čestitao na Instagramu, a za duet bi izabrao Anastasiju Ražnatović, njenu bivšu najbolju drugaricu.

Anastasija Ražnatović

Screenshoot Instagram

Anastasija Ražnatović, Foto: Screenshoot Instagram

Gastoz je za „Alo!“ otkrio kako je tekao put od ljubavi do mržnje i zbog čega misli da je Anastasija bolja od Lune.

- Luni sam čestitao pobedu i to je to. Opet bih joj čestitao, doduše na Instagramu. Nije tu ništa čudno, to se očekivalo i ja sam to uradio. Uvek ja pružam ruku, takav sam čovek. Ne volim svađe, rasprave, skandale i nikada neću biti drugačiji - priča Gastoz i otkriva zbog čega je njegov odnos sa Đoganijevom i dalje jako loš.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Što se tiče Lunine pevačke karijere, želim joj uspeh i želim joj da se ostvari u tome što bolje može, ako je već čvrsto rešila da ide tim putem. Ipak, Anastasija je stvarno izdominirala i sve što je ta devojka snimila izazvalo je haos kako kod nas, tako i van granica Balkana. Ražnatovićeva je u svakom smislu osveženje na muzičkoj sceni i skidam joj kapu na svemu što je uradila. Voleo bih da snimi duet s Anastasijom. Jednog dana, nekada u budućnosti kada se sklope sve kockice i kada to bude moguće. Volim ono što radi i uvek bih bio deo projekta na kojem je ona - zaključuje Gastoz.

- Ona je ljuta na mene, a ja stvarno ne znam zašto. Treba ja da budem ljut jer je ona pričala o našoj je*ačini, a ne ja. Izgladićemo to, bože moj. Ona je sad u haosu, pod stresom. Kad se malo iskulira, nastavićemo da se družimo - kaže Marinković i ističe da Luni želi svu sreću u muzičkim vodama, ali da bi ranije snimio duet s njenom bivšom najboljom drugaricom Anastasijom.

Luna Đogani, Nenad Marinković Gastoz

Printscreen

Luna Đogani, Nenad Marinković Gastoz, Foto: Printscreen

Volim dominantne devojke i silkonke!

Gastoz je poznat po burnom ljubavnom životu, a sada je otkrio i zbog čega više voli silikonske lepotice od prirodnih. - Nije mi važno da li je devojka mlađa, starija, crna, plava... Volim kada devojke imaju nešto bezobrazno u sebi. Priznajem da više volim silikonke. Ipak, moram priznati da su mi prirodne devojke dosadile, imao sam ih mnogo, sad bih malo silikonke - kaže Gastoz.

Pogledajte BONUS video:

ZARADILA 200.000 EVRA Luna Đogani će sav ZARAĐENI NOVAC pući na OVO!

 

 

Komentari (1)

Nena

12.07.2019 14:27

Luna je ljuta jer si joj sa Kijom pravio spletke dok je bila u zadruzi, pitaj Matoru koja joj je sve prenela! Seljoberu, a jedino je tebi verovala , a izdao sije posle mesec dana izasavsi sa Kijom i pljujuci po njoj!