Luna Đogani
Screenshot Youtube
Luna Đogani

Screenshot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshot Youtube

Luna Đogani je na dodeli MAC nagrada izgubila skupocenu bundu, pa je napravila opštu pometnju među zvanicama.

Na ceremoniju u Areni je Đoganijeva došla lepo raspoložena, sve dok nije otišla u bekstejdž. Tada je navodno shvatila da joj je nestala bunda, koju je platila više hiljada evra.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Jan 28, 2020 at 2:58am PST

- Luna je na MAC došla sa prijateljima i sa menadžerom, a ispred ulaza je jednom od njih dala bundu, da joj pričuva, dok se slika na crvenom tepihu i daje intervjue. Saradnik koji joj je čuvao bundu joj je u jednom trenutku prišao i rekao da mora da ide i da joj je janju ostavio u bekstejdžu, na šta je ona klimnula glavom. Kada je otišla iza scene, Luna je uzela bundu i ogrnula je, ali kako su prilazili ljudi da se slikaju sa njom, slučajno ju je ostavila negde. Nakon pola sata, kada je shvatila da je nema, počela je da se buni - pričao je izvor koji se našao iza scene i dodao:

- Počela je da galami, da se dere i da priča da joj je nestala vredna stvar. Ponavljala je da joj je neko ukrao, i da li je moguće da nigde nije bezbedno i da će kad-tad saznati, ko ju je uzeo. Prijatelj joj je prišao i pokušao da je smiri, a neki su se i dali u akciju traženja krzna. Nakon desetak minuta uspeli su da je nađu. Luna se posle izvinjavala na neprijatnosti i scenama, koje je priredila i rekla da je bila nervozna, kao i da je to bunda koju je kupila od svoje prve zarade - završava izvor za medije.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Jan 27, 2020 at 2:49pm PST

 

Komentari (1)

Mika

30.01.2020 05:09

Važno je napraviti incident.