Nataša, Luka
Alo!
Luka Lazukić

Masanori Jošida/Alo!

Luka Lazukić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Luka Lazukić, koji je osuđen na uslovnu kaznu od osam meseci zatvora zbog napada na Natašu Bekvalac, ne želi da komentariše ništa što je vezano za pevačicu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Ne dajem nikakve komentare, ne čitam i ne znam šta se objavljuje. Ne zanima me šta se piše i za sve se možete obratiti mojim advokatima", rekao je Luka Lazukić za Kurir.

Naime, budući da se bliži ročište za razvod, mediji su objavili da sprema osvetu i da će da traži starateljstvo nad ćerkom Katjom. Ti mediji su podsetili da je Lazukić u svojoj odbrani tokom suđenja rekao da se kobnog jutra pevačica navodno osećala na alkohol, kao da je koristila i narkotike. Sve njegove optužbe su tada pale u vodu, jer je Nataša bez razmišljanja pristala na sve provere, piše Kurir. 

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

Dejan Briza

Foto: Dejan Briza

Podsetimo, Viši sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu presudu kojom je u aprilu Luka Lazukić osuđen na uslovnu kaznu od osam meseci zatvora sa rokom provere od tri godine zbog fizičkog napada na bivšu suprugu, pevačicu Natašu Bekvalac u aprilu 2018. godine. Ovom odlukom su odbijene sve žalbe i presuda je pravosnažna.

Mučki izboden u kafiću, a par dana pre toga slavio najlepši trenutak u životu

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 15.09.2019. 07:48 Prvo je došlo do verbalne rasprave između njega i gostiju, da bi nakon toga nepoznata osoba napala Dadu i nanela mu teške povrede. Damir Dado Mihajlović, Jelena Mrkić, Foto: Instagram printscreen MMA borac i zet pevačice Nataše Bekvalac, Damir Dado Mihajlović (37), iz Novog Sada, koji je prekjuče ranjen u Novom Sadu, juče je izašao iz bolnice i lečenje će nastaviti kod kuće.

Pogledajte BONUS video:

Kaja Ostojić otkrila detalje svog braka!