MUŽ NATAŠE BEKVALAC IZBAČEN SA SVADBE Luka dobio batine zbog Soraje!

Njenom dečku se nije dopalo ponašanje IT stručnjaka, pa je burno reagovao.

Luka Lazukić
Luka Lazukić, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Kako je “Alo!” ekskluzivno pisao, muž pop zvezde Nataše Bekvalac nedavno je napustio Srbiju i otputovao kod prijatelja za Atinu. Luka Lazukić je odlučio da se skloni od medijske pompe, međutim njegov život pre Bekvalčeve bio je i te kako buran.

Tada mu ilegala nije bila potrebna, s obzirom na to da za njega nije znala šira javnost, a ekipa dnevnog lista "Alo!" došla je do ekskluzivnih informacija povezanih sa njegovim životom dok nije bio poznat kao Natašin muž.

Nataša sa dadiljom četiri sata davala izjavu, Lazukić tvrdi da je nije tukao

Izvor blizak IT stručnjaku otkriva za “Alo!”, da je Lazukić pre nekoliko godina pokušao da startuje Soraju Vučelić, međutim, njenom dečku se to uopšte nije dopalo. On mu je lupio šamar, a onda ga je i uhvatio za uvo.

- Bila je reč o svadbi njihovog zajedničkog prijatelja. Sorajin dečko i Luka se baš dugo poznaju i družili su se, međutim nikada nisu bili previše bliski. Vučelićeva je bila na tvoj svadbi i sedela je za stolom sa dečkom i još nekoliko njihovih prijatelja. U nekom trenutku, kada se atmosfera zagrejala, Luka je prišao Soraji i započeo konverzaciju sa njom. Kada je njen dečko primetio da situacija izmiče kontroli, ustao je i rekao mu da je ona njegova devojka, te da nema potrebe da komunicira sa njom i muva je. Luka se tada izvinio i otišao od njihovog stola - kaže za “Alo!” izvor blizak Lazukiću.

Soraja Vučelić
Soraja Vučelić, Foto: Ognjen Radošević

Kako je vreme odmicalo, Luka je ponovo odlučio da priđe Soraji, a tada je nastao opšti haos.

- Posle nekih sat vremena, vidno pijan, on je ponovo došao do stola za kojim je sedela Soraja. Nismo mogli da verujemo da je zaista toliko napadan. Pitao je devojku da plešu, na šta mu je ona odgovorila da nije raspoložena, te možda neki drugi put. Tada je Sorajin dečko ustao od stola i lupio ga šakom po glavi. Svi su skočili, nisu mogli da veruju šta se dešava, a videli smo i kako Lazukića drži za uvo. Luka je nakon ovog incidenta napustio slavlje, ali se posle nekoliko dana izvinjavao zbog svog ponašanja - kaže naš izvor.

Lukina bivša devojka pokušavala da upozori Natašu Bekvalac!

Kada smo pozvali aktere ovog događaja, oni nisu bili dostupni za komentar.

Povezane vesti

 • Korisnik: tek toliko
  06/05/2018 - 19:15
  On nije vise Natasin .
 • Korisnik: maks
  06/05/2018 - 18:58
  nisu se dogovorili za cenu,makro reagovao....
 • Korisnik: Maja
  06/05/2018 - 18:36
  Luka Lazukic nije IT strucnjak!
 • Korisnik: Mila l
  06/05/2018 - 18:08
  Natasina PR sluzba odlicno radi.
  • ha ha @Mila l
   06/05/2018 - 18:49
   Od kada je ona zvezda, da nije morska?
 • Korisnik: Cc
  06/05/2018 - 17:10
  Simpaticno,samo Natasin ima zanimanje. Soraja je Soraja,decko je decko,samo IT strucnjak podvuceno vise puta. I to ste mogli da izostavite. On mi je neki strucnjak...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi