Luis i Silvana
Ataimages/Alo
Luis i Silvana

Ataimages

Foto: Ataimages

- Upravo sam se vratila sa njegovom ćerkom Majom sa groblja. Devet godina jeste mnogo, ali sa vremenom je relativna stvar. Kao da je juče bilo, a opet, kao da je večnost - započela je Silvana. 

- To neko vreme, 9 godina, je jedino što može da vam pomogne da naučite da živite tako kako je. Svakako, ostala je velika praznina koja ne može da se popuni, ali, kada krenu neke loše misli ja uvek prešaltam na lepe trenutke koje smo imali. Ja sam zaista veoma srećna žena jer sam imala deset predivnih godina života sa čovekom koji je bio moj partner u svakom smislu te reči i zahvalna sam na tome - nadovezala se Luisova udovica. 

Ljubiša Stojanović Luis, porodica

Dejan Briza/Alo!

 Foto: Dejan Briza/Alo!

Kada se nesreća desila, Silvana je ostala sa troje male dece. 

- Deca se sećaju oca, odrastaju, veoma često o njemu dosta toga saznaju i na internetu, kada je reč o njegovoj karijeri i o nekome ko je bio javna ličnost. A imaju i neka lepa sećanja, koja se tiču naših porodičnih trenutaka - rekla nam je ona. 

Iako se pisalo da je Luisova udovica imala finansijskih problema, ona ističe da radi i stvara, a posebno je srećna što radi posao koji mnogo voli.

Ljubiša Stojanović Luis, porodica

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

- Držim vrtić i predškolsku ustanovu. Bavim se decom, nešto što mi je oduvek bila želja. To je vrtić koji je postojao još i dok je Ljubiša bio živ. Kao i svaki samohrani roditelj troje dece, trudim se i radim. Uživam u ovom poslu jer sam okružena decom. Vrlo sam zadovoljna sa te strane. Srećna sam što sam uspela da radim nešto što volim u životu. - istakla je ona za naš portal.

Kao neko ko se bavi decom i ima vrtić, Silvana je prokomentarisala trenutnu situaciju sa koronavirusom. 

- Inače se trudim da se ne borim ni protiv čega, jer kada se borite protiv nečega onda to raste pa vas još više opterećuje. Trudim se da se nekako uskladim sa celom ovom situacijom. Nisam neko ko paniči i trudim se da svoj fokus držim na lepšim stvarima, iako sam svesna cele situacije. Kada ste po celi dan okruženi decom i nekom potpuno drugom vrstom energije, sve vam nekako lakše padne - optimistična je Silvana.

Pročitajte i: