Luis pomen
Alo!/Rajko Ristić
Luis pomen

Alo!/Rajko Ristić

Luis pomen, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Pre nekoliko dana navršilo se osam godina od kada je preminuo Ljubiša Stojanović Luis, a njegov sin kaže da bi voleo da zna šta misli o muzici koju on stvara. Žao mu je i što nije dočekao da se igra sa unukom.

Marko Stojanović Luis gradio je muzički put ne oslanjajući se na to da je sin pokojnog umetnika Ljubiše Stojanovića Luisa. Marko je krenuo očevim stopama, a privatno uživa sa suprugom Mašom i sinom Dimetom.

PROČITAJTE JOŠ:

- Nedostaje mi tata. Voleo bih da vidim kako bi uživao sa unukom. Kakva bi mu bila reakcija, a s druge strane bih voleo da vidim šta kaže o mojoj karijeri i muzici. Verujem da bi bio ponosan - kaže za "Blic" Marko.

S obzirom na to da je pokojni Luis iza sebe ostavio višečlanu porodicu, pitali smo ga da li je u kontaktu sa svima.

Pola godine od smrti Šabana Šaulića! Okupila se sva njegova deca na groblju!

AUTOR: Kurir/J.I. DATUM I VREME: 17.08.2019. 19:45 Dirljivo! Šaban Šaulić, Foto: Dejan Briza/Alo! Juče se navršilo tačno šest meseci od tragične nesreće u kojoj je Šaban Šaulić izgubio život, što je bio povod da se njegovi najbliži okupe na Novom groblju, gde je on sahranjen.

- Mića je najstariji, živi u Nemačkoj i kada on dođe, najčešće koristimo priliku da se okupimo, da odemo u bioskop. A i bez Miće se nađemo slučajno, a nekada i namerno da budemo svi zajedno - priča muzičar i tvrdi da mu nije breme to što je Luisov sin:

Marko Louis

printscreen

Marko Louis, Foto: printscreen

- Nije mi bilo teško zbog toga. Bilo je nekoliko komentara na taj račun što mi je otac Luis, ali to je normalno. Međutim, dosta ljudi nije znalo da sam Luisov sin. Ja sam se uvek ponosio time ali se nisam hvalio.

Na pitanje da li je nekad otac znao da ga prekori kada je muzika u pitanju, Marko kaže:

- Naravno, ali uvek mi na kraju naglasi da treba da uradim kako ja mislim. Znao je da mi kaže "Meni se to ne sviđa, ali uradi kako ti želiš, nemoj mene da slušaš. Ako mogu da ti pomognem, okej".

BONUS VIDEO:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!