Lola Smiljanić
Alo!/Marko Metlaš
Lola Smiljanić

Alo!/Marko Metlaš

Lola Smiljanić, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Ne verujemo da je Lola Smiljanić odlučio da batali momački stil života samo zato što mu je buduća supruga bogata, ali sigurni smo da je to bila prilično bitna stavka u donošenju odluke.

PREPORUČUJEMO I:

Milan Lola Smiljanić

Marko Metlaš/Alo!

Nekada najveći plejboj na ovim prostorima, kroz čiji krevet su prošle gotovo sve pevačice, glumice, manekenke, voditeljke i starlete koje su važile za atraktivne, oženio se svojom izabranicom Tamarom Čupković na raskošnoj ceremoniji u Beogradu.

 

Fina i pristojna pravnica sušta je suprotnost svim Smiljanićevim bivšim ljubavima i avanturama, a razlikuje je i to što u miraz nosi ogromnu nekretninu u vrednosti od dva miliona evra.

Lola Smiljanić i Tamara

printscreen

Lola Smiljanić i Tamara, Foto: printscreen

„Tamarin otac jedan je od najmoćnijih ljudi u gradu i za svoju mezimicu spremio je veliku kuću na Miljakovcu, koja će, kada se završi, vredeti oko dva miliona evra. To je njegov svadbeni poklon. Lola je to oduševljeno prihvatio budući da njegovo bavljenje sportom nije baš na nekom posebnom nivou i da supruzi sigurno ne bi mogao da priušti tako skupu nekretninu. Iako ga drugovi fudbaleri iza leđa zezaju da se udao, njemu to ne predstavlja nikakav problem“, kaže izvor blizak Smiljaniću.

Tamara, inače, nema problem s burnom zavodničkom prošlošću svog muža, ali i dalje ima običaj da ga s vremena na vreme proveri. Vuk dlaku menja, ali ćud nikada.

PROČITAJTE JOŠ:

Milan Lola Smiljanić

Marko Metlaš/Alo!