Ljupka Stević zaplakala u programu uživo, pa otkrila JEZIVE DETALJE koje još niste čuli! (FOTO)

U sredu uveče u naletu ljubomore je uništila dva automobila

Ljupka Stević
Foto: Printscreen

Pevačica Ljupka Stević šokirala je region kada je u sredu uveče u naletu ljubomore uništila dva automobila u vlasništu generala policije D. S., sa kojim je bila u ljubavi 10 godina. A sada je otkrila da li bi dala drugu šansu, kao i to da je inspektore molila da je vode u zatvor.

"Bilo mi je prelepo, držao me je kao malo vode na dlanu. Nisam žena koja treba da plače, ali ja samo plačem zbog emocija. To je bila velika ljubav i sa njegove strane. Čovek je uradio šta je uradio. Da je seo i rekao istinu možda bismo mogli to da prevaziđemo", rekla je kroz suze Ljupka.

"Što se tiće tužbi nosiću sve odgovornosti. Sve ću da ispoštujem, platiću sve što bude trebalo da se plati. Koliko sam bila iznervirana rekla sam inspektoru da me stave u zatvor i da neću da se vratim u stan.", rekla je ona pa dodala da ne zna odakle tolika podrška.

Ljupka Stević
 Foto: YouTube/Printscreen

"Ne znam odakle ovolika podrška, ali eto, tako mi se salomilo. Ako je ovo podstrek za druge žene, koje se nalaze u sličnoj situaciji, treba da imaju hrabrosti i da ne dozvole da ih muškarac pravi budalom".

Ljupka Stević
Foto: YouTube/Printscreen

Ljupka je rekla da li bi mu pružila drugu šansu.

Ljupka Stević
Foto: YouTube/Printscreen

"Pojaviće se neko u mom životu, nadam se da me se muškarci sada ne plaše. Ovo je isključivo bilo iz prevelike ljubavi, srušio mi se ceo svet u tih 5 minuta. Kajem se, krivo mi je ali bih opet sve isto uradila.", rekla je ona u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Više vesti o svetu poznatih možete pogledati OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi