Ljupka Stević
Printscreen
Ljupka Stević

Printscreen

Ljupka Stević, Foto: Printscreen

Nakon svega što joj se izdešavala proteklih meseci, Ljupka je rekla kako se sada oseća.

- Koban život, ali ja sam žena borac i sve na nogama izdržavam. Jedva čekam da prođe ovaj decembar, da ga proslavim i da uđem srećna u 2021. godinu.

Pevačica je otkrila i kako pandemija korona virusa utiče na nju, ako se uzme u obzir da pevači već odavno ne nastupaju?

- Ako gledam samo sa strane porodice, nije me puno poremetilo, svi smo bogu hvala zdravi. Ako je posao u pitanju, svakako jeste mnogo. Mi pevači od septrembra sedimo kod kuće, ne radimo... Jako utiče na nas.  Ja sve to samo gledam sa strane klavijaturiste i ostalih muzičara, kojima su prihodi znatno manji nego meni. Kako li je njima, i uvek razmišljam prvo o drugima, pa onda o sebi. Meni je dobro, ja trošim neke svoje zadnje rezerve i negde do proleća mogu da izdržim ovim tempom. Neće me remetiti do proleća. Od proleća ću već krenuti da razmišljam kako, šta...

Ljupka Stević

E stock

Ljupka Stević, Foto: E stock

Nakon skandala sa generalom Simićem, Stevićeva je otkrila kako se sada oseća, kao i to da je bila voljena u tom odnosu, onoliko koliko je želela.

-  Ja sve to samo gledam sa strane klavijaturiste i ostalih muzičara, kojima su prihodi znatno manji nego meni. Kako li je njima, i uvek razmišljam prvo o drugima, pa onda o sebi. Meni je dobro, ja trošim neke svoje zadnje rezerve i negde do proleća mogu da izdržim ovim tempom. Neće me remetiti do proleća. Od proleća ću već krenuti da razmišljam kako, šta - rekla je Ljupka i dodala:

- Kad ljudi ne znaju za drugačije, a deset godina je dug vremenski period, ja ne znam za drugačije, ja sam stvarno bila voljena žena. Da li me je ispoštovao? Ne nije, naravno, ali neću ni po njemu sada drvlje i kamenje. Završilo se neslavno, meni je žao što on ni u jednom trenutku nije rekao "Izvini", samo to. To je trebalo da uradi, a nije -

Na pitanje koje sve interesuje pevačica je imala spreman odgovor, da li bi oprostila generalu haos koji je preživela zbog njega?

Ljupka Stević

Printscreen/instagram

Ljupka Stević, Foto: Printscreen/instagram

- Ja sam već oprostila njemu, iako nije tražio nikakav oproštaj. Oprostila sam mu zbog sebe, da bih mogla svoj život da nastavim dalje. Nikome ne treba ništa da zameram, ne mogu da mrzim i treba da oprostimo i da ne tražimo nikakve odgovore. Da se pitamo "Zašto se to meni desilo". Dokle god u sebi tražimo te odgovore, ne možemo da idemo dalje. Pomirenje ne da nije opcija, nego ne postoji šansa za tako nešto, to je izdaja preko koje ne može da se pređe.

A, onda se osvrnula i na t,  da li je Simić na bilo koji način pokušao da stupi u kontakt sa njom.

- Pa ako ti kažem da mi nije čak rekao ni "izvini" onda je jasno da nije napravio nikakav korak. To mi je lakše palo, da je drugačije, verovatno bi bilo teže - zaključuje ona.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: