Ljupka Stević i Dragiša Simić
MUP Srbije/ M. Jošida
Ljupka Stević i Dragiša Simić

MUP Srbije/ M. Jošida

Ljupka Stević i Dragiša Simić, Foto: MUP Srbije/ M. Jošida

Uprkos tome što i Ljupka i Simke danima negiraju da su u kontaktu, kao i da između njih nema više ničega, istina je sasvim drugačija. Naš izvor, koji se zatekao u utorak uveče u jednom popularnom restoranu na Voždovcu, gde Simić inače često dolazi s prijateljima, video je ovaj "posvađani par" kako sedi zajedno. Tajni susret ljubavnika održao se oko 21 čas, neposredno pred Ljupkino gostovanje u emisiji "Ami Dži šou", gde je pričala o čitavom incidentu i još jednom slagala da nije kontaktirala s generalom.

Njih dvoje nisu bili sami za stolom te večeri, već su im društvo pravili Dragišini prijatelji, a sve vreme su se skandalozni ljubavnici smejali i pričali. Simić je, kako saznajemo od našeg sagovornika, Ljupki davao instrukcije šta će u narednom periodu govoriti u medijima, između ostalog i u "Ami Džiju", gde je samo sat vremena nakon susreta gostovala.

Inače, kako se saznaje, Stevićeva i Dragiša su u kontakt stupili ubrzo nakon što se dogodio skandal kada mu je, ispred zgrade u kojoj žive, polupala automobile i posekla ruku jer je otkrila da je vara sa tri devojke. Pevačica je generalu pisala od prvog dana, ali ju je on neko vreme ignorisao. Onda ga je, posle dva dana patnje, Stevićeva pozvala s broja svoje majke, pa su tako obnovili komunikaciju i od tada se redovno čuju i viđaju.

Ljupka Stević

Printscreen/YouTube

Ljupka Stević, Foto: Printscreen/YouTube

Podsetimo, Ljupka je pre tačno nedelju dana demolirala dva automobila svog partnera jer je saznala da ju je varao. Ona je u njegov automobil postavila uređaj za prisluškivanje, pa je čula njegove razgovore s devojkom koju je, kako ona tvrdi, zvao u svoju vikendicu na Avali, gde ima i bazen. Kada ga je pitala s kim je razgovarao, Dragiša je svoju ljubavnicu slagao da nije pričao ni sa kim, te je obrisao sve pozive iz telefona, ali mu je ona tada rekla da ga je prisluškivala i da sve zna. Potom je na parkingu ciglom lupala automobile, izbušila gume i razbila staklo, tada se posekla, pa je završila na VMA.

Ljupka Stević

Masanori Jošida,Alo

Ljupka Stević, Foto: Masanori Jošida,Alo

Dragiša Simić je, uprkos svemu što mu se izdešavalo, i dalje vedrog duha i dobro raspoložen. Generala smo sreli ispred Palate pravde, gde je došao na suđenje, ali nije hteo da otkriva šta je u pitanju. On je samo prokomentarisao da ne bi o tome da priča, a potom se našalio: - Dođite u moju vikendicu na Avali. Biće tu i neke devojke, da se kupamo u bazenu. Samo, uzeću vam sve foto-aparate i telefone da ne možete da slikate.

Pročitajte i:

Komentari (3)

Babi

24.09.2020 02:04

Bože sačuvaj, ja ovoga dedu ne bi ni pljunula, a ona plače, histeriše za njim, to može mačku o rep, ti su veliki materijalni interesi u pitanju, njegova žena i deca treba da ga šutnu za sva vremena, pa neka ga LJUBINKA, pazi i čuva, a bebu joj može napraviti neko drugi!!!!!!

oki

24.09.2020 06:44

Ovaj Simić ima šiptarsku facu.

LJUBICA

24.09.2020 19:03

To ti je ljubav!!!