NAKON DESET GODINA SUDBONOSNI SUSRET Ljubavna priča Sanje Kužet vraća nadu svima onima koji su se razočarali u ljubav, skoro pa neverovatno zvuči!

Voditeljka "Zvezda Granda" Sanja Kužet je u ljubavi sa Nemanjom Živojinovićem, a otkrila je kako se upoznala sa njim

Sanja Kužet
Sanja Kužet, Foto: Instagram/printscreen

Voditeljka je sadašnjeg muža upoznala kada je imala 21 godinu.

"Prvi put je bio kad smo bili jako mladi, ja 21 godinu, on 23, upoznali smo se na Kritu, to je neka slučajnost ispala... Videli smo se još u avionu i onda tamo posle neka 3, 4 dana smo stupili u kontakt, njegovo i moje društvo, upoznavanje međusobno i do kraja letovanja smo se svi zajedno zabavljali. Naravno to su tada bili drugarski odnosi i zapravo se ništa značajno tada nije ni dogodilo, tek povratkom u Beograd i nastavkom druženja javile su se i neke simpatije, pa je to bila neka kratka vezica iz tog perioda života. To je bilo jedno lepo letovanje iz kojeg su nastala super drugarstva i to društvo i dan danas na neki način funkcioniše", rekla je Sanja i navela da je ostala u kontaktu sa celokupnim društvom sa letovanja i dodala:

"Konekcija nije bila izgubljena jer je uvek neko sa nekim komunicirao iz tog društva, tako je i potekla ideja da se okupimo. To je bio samo trenutak sreće i okolnosti, jer kakve su šanse bile da se pojavim te večeri na tom dogovorenom piću, mogla sam i da ne izađem i onda u poslednjem trenutku, pa 'ajde izaći ću. Na kraju sam se ipak spremila i otišla i tako su se nekako otvorile teme, imala sam priliku da upoznam apsolutno jednog novog Nemanju, iako je on i iz onog perioda bio jako kulturan mladić, ta činjenica se nije promenila, ali kad govorim o zrelosti, to su apsolutno dve različite osobe. Što je i normalno, muškarac u 23 godine i muškarac kojeg sam upoznala 10 godina kasnije, to je ogromna razlika."

"Tu su se nama ponovo putevi ukrstili, ponovo neka češća viđanja, ispijanje kafe i zapravo činjenica da se pred vama nalazi čovek koji vas želi i koji je apsoluto na svom mestu, a nije ni stvar da je neko samo okej, nego se dogodilo ono što je najvažnije, hemija i ljubav", rekla je voditeljka.

"Naš status je nevenčani supružnici kako se to danas zove... Ma nama je tako lepo, ne robujem formama. Nama je prelepo, dobili smo i zajedničko dete", ispričala je Sanja.

PEVAČ ZAVRŠIO NA STRANAMA CRNE HRONIKE Zvezda "Granda" brutalno pretukao mladića koji je nakon tuče ostao slep: Jedva sam ostao živ, unakazili su me! (FOTO/VIDEO)

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi