Ana Nikolić
Screenshot Youtube
Ana Nikolić

Screenshot Youtube

Ana Nikolić, Foto: Screenshot Youtube

Glavni razlog, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, jeste taj što je pevačica saznala za njegove afere pre nje, koje joj se ni najmanje nisu dopale! Boško Bukvić je pre nekoliko godina bio u šemi sa starletom Anom Korać, a ta informacija Nikolićevoj ni najmanje nije prijala.

- Boško je pokušavao da joj objasni kako je Koraćeva za njega prošlost, te da mu ona nikada nije značila, međutim, Ana je poludela zbog toga što je ikada sebi dozvolio da bude sa jednom starletom. Najteže joj je pala činjenica da za ovu informaciju nije čula od njega, već od ljudi koji samo žele da joj naude - rekao je izvor „Alo!“ koji tvrdi da je Nikolićevoj ovo bila inicijalna kapisla da prekine svaki odnos sa njim.

Ana Nikolić

Screensho

Ana Nikolić, Foto: Screensho

- Ana je nakon razvoda od Raste i te kako vodila računa o tome s kim se viđa. Nije želela da njeni muškarci imaju ružnu prošlost jer bi time dovela sebe u situaciju da joj bivši muž spočitava sa kakvim momcima provodi vreme, te da na taj način ugrožava i njihovu ćerkicu. Upravo zbog toga, ona je odlučila da ostavi Boška. Smetale su joj još mnoge priče koje je čula o njemu, ali ovu za Anu Korać je najteže podnela - otkrio je izvor „Alo!“.

Ana Korać

Printscreen/Tv Pink

Ana Korać, Foto: Printscreen/Tv Pink

Kako smo ranije pisali, Ana je pre dva meseca uplovila u ljubavnu vezu sa crnogorskim biznismenom Boškom Bukvićem, a doskorašnjeg izabranika upoznala je prošle godine kada je došao u njen stan da joj popravi bravu i ugradi nova vrata. Naime, Anin sada već bivši dečko vlasnik je firme koja se bavi prodajom i ugradnjom sigurnosnih vrata.