JEDAN SE OŽENIO DRUGARICOM, A DRUGOM JE ŽENA NAJVEĆA PODRŠKA Lepše polovine Dejana i Saše Matića retko viđate u javnosti, ove lepotice su osvojile srca muzičara (FOTO)

Dejan se oženio dosta kasnije. On je početkom 2012. godine započeo emotivnu vezu sa suprugom Jelenom, sa kojom se nekoliko godina družio pre toga. Već u julu iste godine Dejan i Jelena stali su pred matičara, a na njihovoj svadbi bilo je mnogo ličnosti iz javnog života

Saša Matić i Dejan Matić pronašli su žene svojih života, koje ih u stopu prate na njihovim životinim putevima. Anđelija i Jelena se retko pojavljuju u javnosti, a ogromna su podrška svojim supružnicima pevačima.

Saša Matić se 2003. godine oženio Anđelijom Matić, koja je njegova njaveća podrška i oslonac u životu. Saša i Anđelija ponosni su roditelji dve ćerke Aleksandre i Tare, koje ne pokazuju u javnosti.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dejan Matic (@dejanmaticofficial)

Dejan se oženio dosta kasnije. On je početkom 2012. godine započeo emotivnu vezu sa suprugom Jelenom, sa kojom se nekoliko godina družio pre toga. Već u julu iste godine Dejan i Jelena stali su pred matičara, a na njihovoj svadbi bilo je mnogo ličnosti iz javnog života.

Dok pola estrade grca u finansijskim problemima, Saša je od privatnog biznisa zgrće milione, više o tome čitajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi