Zdravstveno stanje joj se stabilizovalo: Lepa Lukić
Rajko Ristić
Zdravstveno stanje joj se stabilizovalo: Lepa Lukić

Rajko Ristić

Lepa Lukić, Foto: Rajko Ristić

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić često je pričala da mnogo pati jer nema decu, ali da se s vremenom navikla da ih nikada neće imati.

Ona je nedavno otvorila dušu i ispričala zašto zapravo nakon nekoliko pokušaja nije uspela da ostane trudna.

PROČITAJTE JOŠ:

Vlada Perović, pevačicin bivši muž otkrio je javnosti da zbog abortusa nisu mogli da dobiju decu.

- Ma koji crni bivši muž?! Kakve veze abortus ima sa njim, ja sam abortirala kada mi je bilo 24 godine i posle toga sam zakačila dve vanmaterične trudnoće! Zato više nisam mogla da zatrudnim i to je to. Prevazišla sam ja tu boljku, pomirila sam se sa sudbinom. Imam mačku koju gledam kao da mi je ćerka, tepam joj i volim je mnogo - rekla je nedavno Lepa Lukić "Blic". 

Mnogi ljudi sa estrade posećuju vračare i petljaju sa crnom magijom, a Lepa je javno otkrila svoje mišljenje o tome, ali i drugim stvarima koje mlađe koleginice rade.

Lepa Lukić

Screenshoot

Lepa Lukić, Foto: Screenshoot

- Bave se time zato što su nesrećne, eto zato! Bolje da se bave đokom umesto što se tome okreću. Nekad je bilo sramno sve ovo što se danas radi! Javno pričaju o tome da se bave prostitucijom, ne kriju da idu kod vračara… A šta li će sledeće biti, ne znam, ne bila im ja u koži!

BONUS VIDEO:

Snežana Dakić: Konačno sam srećna u ljubavi, pronašla sam čoveka koji me ispunjava!

 

Evo kako izgleda majka Radojičićeve ćerke! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 20.09.2019. 10:20 Za njim žude mnoge devojke. Aleksandar Radojičić i Ceca Živojinović, Foto: printscreen Za atraktivnim glumcem Aleksandrom Radojičićem lude mnoge devojke, a on je trenutno emotivno slobodan. TELO MU JE BILO U LOKVI KRVI Srpska glumica zatekla mrtvog muža u dnevnom boravku: Ležao je prekriven belim čaršavom, a samo dan pre toga se desilo nešto jezivo!