Lepa Lukić
Printscreen
Lepa Lukić

Alo!/Rajko Ristić

Lepa Lukić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Lepa je kroz suze objasnila da je abortirala kada je bila na početku karijere i da joj je veoma teško kada se spominje činjenica da nema decu. Lukićeva je u nekom trenutku počela da jeca i zapomaže, pa je zapretila da će se ubiti ukoliko cimeri nastave da pričaju o njenoj prošlosti.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Boli me duša kad pričaju o abortusima, ovo je toliko strašno da mi dođe da sada izvršim samoubistvo. Sada ću da se ubijem, pa da svi ti ljudi budu srećni. Duže od pedeset pet godina borim se sa tim što nemam decu i oni se ponose time što me povređuju i što me ovako uništavaju. Umreću, ne mogu ovako da živim! Kakvi smo to ljudi, šta sam ikom uradila da me udara tamo gde sam najtanja - jecala je Lepa, dok je Jelena Golubović pokušala da je smiri.

Jelena Golubović

Masanori Jošida/Alo!

Jelena Golubović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Samo jednom sam obavila abortus jer sam bila veoma mlada i želela sam karijeru. Više od pola života se ubijam što nemam decu, a nakon tog jednog puta nisam više radila abortuse. Toliko sam se borila da imam decu i onda neko dođe da me skrnavi s tim boleštinama. Išla sam da mi seku stomak da se nađe problem i opet nisam uspela da zatrudnim. Kako neko može da se igra mojim najvećim bolom, šta sam ikom zgrešila - plakala je folkerka, koju je Golubovićeva pokušala da uteši šokantnim priznanjem da je i sama abortirala.

Lepa Lukić

printscreen

Lepa Lukić, Foto: printscreen

- I ja patim za tim da imam dete, a imam 40 godina. I ja sam abortirala i čitav život ću se kajati zbog toga. Niste dužni nikome da objašnjavate, samo vi znate šta ste prošli i zbog čega. Morate da popijete tablete za smirenje i da iz ovoga izađete podignute glave - ispričala je Jelena, ali se Lepa nije smirila već je nastavila da grca u suzama i optužuje bivšeg cimera Milutina Radosavljevića Milija da je pokrenuo priče o njenom abortusu.

Jelena Golubović progovorilia o ćerki fudbalske legende! Džajićeva se odmah oglasila!

AUTOR: Kurir/G.T. DATUM I VREME: 26.09.2019. 10:05 Igrala je u predstavi! Jelena Golubović, Foto: Printscreen Jelena Golubović trenutno boravi u rijalitiju "Parovi", te je, pričajući o svojoj karijeri, spomenula i Draganu Džajić, ćerku fudbalske legende Dragana Džajića. Mnogo sam predstava režirala, nisam samo u rijalitijima bila.

 

- To da sam namerno abortirala da nikada ne bih imala potomstvo priče su onog ludog Milija. On je izmišljao i pričao ružno o meni, kao da on zna šta ja radim s onom svojom stvarčicom. On ne treba da bude među narodom nego među majmunima. Aman. ljudi, da se prekrstim prvo desnom, a onda levom i na leđa da se prekrstim. Pala sam u nesvest ovde kada mi je Mili govorio da me je Bog kaznio za abortuse i da zato nemam decu. Bog neka mu sudi za sve što mi je uradio i izgovorio - zaključila je legenda narodne muzike.

BONUS VIDEO:

POKAZALA LUKS STAN Voditeljka “Parova” Anđela Lakićević otvorila vrata svog doma!