Lepa Brena
Danijel Rakočević
Vip magazin

Alo!

Vip magazin, Foto: Alo!

Muzička zvezda Lepa Brena svake godine provede po dva meseca na Crnogorskom primorju zajedno sa suprugom Bobom Živojinovićem, a njihova deca povremeno dolaze da ih obiđu i da uživaju na luksuznoj jahti koju porodica Živojinović poseduje, a koja je usidrena u Budvi, u blizini Starog grada.

PROČITAJTE JOŠ:

 

S obzirom na to da su ranijih godina spavali u hotelima, oni su nedavno odlučili da je vreme da kupe nekretninu na moru, koja je izgrađena prošle godine, a nosi naziv „kraljevski apartmani“, eksluzivno saznaje VIP.

Lepa Brena

Danijel Rakočević

Lepa Brena, Foto: Danijel Rakočević

Teniser Filip Krajinović posle veze s voditeljkom Ninom Radulović još nije uspeo da nađe onu pravu, te sve svoje slobodno vreme provodi u izlascima, druženjima i maksimalnom uživanju u životu.

Kada nije posvećen karijeri, Filip je posvećen noćnom provodu, a za VIP magazin otkrio je da li mu smeta titula plejboja, šta se tačno dešavalo s njim i Milicom Pavlović, kada planira da se oženi i dobije decu, ali i u kakvim je odnosu s Novakom Đokovićem.

Filip Krajinović u našoj redakciji

Alo! Masanori Jošida

Filip Krajinović u našoj redakciji, Foto: Alo! Masanori Jošida

Denser Đole Đogani svakog leta se tradicionalno odmara sa suprugom Vesnom i decom Adrijanom i Laurom na Crnogorskom primorju, a ni ove godine Đoganijevi nisu napravili izuzetak.

Đole Đogani BRUTALNO isprozivao porodicu, pa poručio Kiji da TREBA DA KLEKNE!

AUTOR: Scandal/B.Z. DATUM I VREME: 09.07.2019. 10:50 - 09.08.2019. 17:16 Denser Đole Đogani progovorio je o odnosu Lune Đogani i Marka Miljkovića. On je istakao da ju je njen rijaliti dečko u drugoj sezoni Zadruge spustio upravo tamo gde joj je mesto. Đole Đogani, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

 

Već nekoliko dana pevačeva porodica uživa u Bečićima, a društvo im pravi Silvija, Đoletova ćerka iz prvog braka sa denserkom Slađom Delibašić, kao i Silvijina naslednica Tija.

Paparaco VIP magazina fotografisao je Vesnu i Silviju na bečićkoj plaži dok su sa ćerkama uživale na suncu.

Vesna Đogani

Danijel Rakočević

Vesna Đogani, Foto: Danijel Rakočević

Pevačica Ana Nikolić već mesecima najavljuje svoj veliki povratak na muzičku scenu, a kako je nedavno pokazala, fanove planira da obraduje ne samo novim pesmama već i novim izgledom.

Zanimalo nas je da li su Nikolićevoj zvezde ove godine naklonjene i da li će stvarno uspeti da smrša i ponovo pronađe sreću u ljubavi, što nam je otkrio poznati astrolog Dušan Veličković.

Ana Nikolić

Screenshoot Youtube

Ana Nikolić, Foto: Screenshoot Youtube

Na škakljiva pitanja odgovarila nam je Edita Aradinović, bivša zadrugarka, a stavovima o drogama sve je nasmejala... 

Edita Aradinović

Promo

Edita Aradinović, Foto: Promo

Više detalja i zanimljivih priča saznajte u novom broju VIP magazina koji je na kioscima svake srede.

Pogledajte BONUS video: 

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!