Lepa Brena
Alo!/Dejan Briza
Lepa Brena

Alo!/Dejan Briza

Foto: Alo!/Dejan Briza

PROČITAJTE JOŠ:

Lepa Brena, Saša Popović

Printscreen

Foto: Printscreen

Kada nema poslovnih obaveza, pevačica je priznala da je jedna sasvim obična žena, koja ima svojih svakodnevnih rutina. Ona sat vremena po buđenju ne otvara telefon i lap top, kako kaže, to vreme je predviđeno samo za nju i prvu jutarnju kafu.

"Nisam veliki ranoranilac. Kada sam u Beogradu, ne volim rano da ustajem. Neverovatno je kako u Americi rano ustajem, a ovde ne. Kada ustanem, sat vremena ne palim telefon i ne otvaram laptop. Želim da popijem jutarnju kafu na miru i u kući bacim pogled da vidim da li je sve na svom mestu. Obožavam da mi je kuća čista i uredna. Tek kada se dobro saberem, otvaram telefon. Tada kreću poruke i pozivi. Pripremljena sam da se ne nerviram. Nastojim da u toku dana odredim vreme kada mogu da uradim jogu i posvetim se sebi. Da se osećam dobro... Prija mi joga, kao i plivanje i lagana šetnja. Verovali ili ne, čitam uporedo po dve ili tri knjige. Zbog svih obaveza tokom dana s vremenom sam naučila da od 17 do 19 časova isključim telefon. Imam nekih svojih 15 minuta za lagan san, da mogu da se resetujem. Ne jedem preterano, za doručak jedem malo, nikada ne volim da jedem sama, volim za ručak da se vidim sa svojim prijateljicama... Obaveze, zahvaljujući tehnologiji, nikada ne mogu da vas zaobiđu od 10 ujutru do 10 uveče. Imam nekoliko podsetnika i u telefonu, a i papiriće šta treba da uradim tog dana. Ono što je sigurno, da se sa porodicom čujem svaki dan da vidim gde je ko."

Lepa Brena

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

"Možda bih bila lekar. Bavila bih se ženskom estetikom, pomogla bih ženama da veruju u sebe, a da ne naprave cirkus od sebe. Svaka žena koja se bavi nekim poslom, koja je ostvarena u poslu je žena koja veruje u sebe i samim tim je lepa. Bavila bih se estetskom hirurgijom. Postoji svakako još puno poslova koji su meni interesantni. Od mene možete još svašta očekivati", kroz smeh je ispričala pevačica.