Lepa Brena
Printscreen/Alo.rs
Lepa Brena

Printscreen/Alo.rs

Foto: Printscreen/Alo.rs

Živojinovići su početkom juna, kada su došli u Monako, iznajmili ovo luksuzno plovilo od agencije "Kej-Kej", a sada su odlučili da ga prisvoje:

On objašnjava kakvu su to ponudu Brena i Boba dobili u agenciji:

- Ponudili su im da iznajme jahtu za 240.000 evra, pa da im to bude kapara ukoliko se odluče za kupovinu. Tako da će prilikom kupovine agencija cenu od šest miliona evra umanjiti za iznos od 240.000 evra. Brena i Boba su oduševljeni jahtom. Imaju na njoj sve što im je potrebno. To je prava luksuzna kuća na vodi. Može primiti mnogo ljudi, što je Živojinovićima bitno. Oni vole da putuju sa svojim sinovima i njihovim partnerkama, a često na jahti ugoste i prijatelje koje imaju po celom svetu - objašnjava naš sagovornik.

Brena i Boba

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

Kako sada stvari stoje, Živojinovići će staru jahtu prodati do kraja septembra, kada će lepotica "Salorenco" i zvanično postati njihova. Do tada nastavljaju da troše novac po Francuskoj, Italiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori. Kako je Informer već pisao, oni su za dva i po meseca spiskali pola miliona evra na odmor i uživanje.

Poznati par je trenutno usidren na Hvaru. Oni se u Hrvatskoj druže sa bliskim prijateljima, izlaze u najluksuznije restorane i piju najskuplja vina. Nastaviće da krstare, a svoje putovanje će završiti tamo gde su ga i otpočeli - u Monaku.

PROČITAJTE JOŠ: