DRAMA U KUĆI Lepa Brena javno progovorila o RASPADU porodice Živojinović! ŠOK

Otvoreno o svemu!

Lepa Brena i Boba Živojinović
Lepa Brena i Boba Živojinović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Lepa Brena progovorila je o odrastanju svojih sinova, i želji da svako od njih osnuje svoj život i ode iz velike porodične kuće, koju su ona i suprug Boba sa ljubavlju kupili za svoju decu. Pogledajte OVDE koji je ultimatum postavila Aleksandra Prijović Lepoj Breni!

 "Volim da putujem, da se družim sa svojom publikom, a više nisam toliko vezana za ovaj prostor, ali volim prirodu, i da je negde pored vode", započela je Brena sedeći u svom dvorištu na Bežanijskoj kosi.

Stefan je izjavio u medijima da jedva čeka da se ostamostali.

Lepa Brena sa sinovima i suprugom
Lepa Brena sa sinovima i suprugom, Foto: Alo!/Rajko Ristić

"Mi smo i kupili jednu veliku kuću da bismo bili sa decom, ali sada je to jedna priča gde je svaki roditelj srećan što se njegovo dete osamostalilo, i što želi nekakav svoj lični život što je sasvim normalno, jer nije normalno da živite sa roditeljima posle dvadeset i druge-treće godine. Ali ja sam se kao majka jedan dan isto tako dobro isplakala. Plakala sam i kada je Filip otišao na fakultet, kada je otišao iz kuće, isto i Stefan, prosto je ova kuća prazna ukoliko nema dece u njoj", tužno je ispričala pevačica koja se nije lako pomirila sa tim da će svi njeni sinovi otići svojim putem i graditi svoje porodice, kao što se to već i dešava. 

Lepa Brena
Lepa Brena, Foto: Alo!/Dejan Briza

Brena je presrećna što joj su joj snaja Aleksandra Prijović i Filip Živojinović podarili unuka. 

"To je nešto što je neverovatno i jedna vrsta ljubavi koja nam je falila sada u ovim godinama. Svaki put kada ga vidite sve ste sve više i više zaljubaljeni u njega", rekla je pevačica koja se raznežila dok je govorila o Aleksandru. OVDE pogledajte detalje svađe Lepe Brene i Vesne Zmijanac!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi