Lepa Brena
E stock
Lepa Brena

Nenad Vujanović/Alo!

Lepa Brena, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Lepa Brena i Milutin Mrkonjić definitivno su zakopali ratne sekire, a to su proslavili pićem i pesmom, koju je pevačica bivšem ministru otpevala na uvce!

PROČITAJTE JOŠ:

Podsećamo da je, problem među njima je nastao pre tri godine, kad je na snimanje „Zvezda Granda“ političar doveo Ćazima Osmanija. Tadašnjoj suvlasnici „Granda“ se nije dopalo prisustvo albanskog biznismena, pa je Mrku i Ćazima izbacila iz studija i zabranila im ulaz.

Ćazim Osmani

Alo!/Rajko Ristić

Ćazim Osmani, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Tek nekoliko meseci kasnije Brena je saznala da je zapravo Šaban Šaulić insistirao da Osmani dođe na snimanje, pa se Brena nakon toga izvinila Mrki. Međutim, počasni predsednik Socijalističke partije Srbije nije želeo odmah da prihvati izvinjenje, pa je neko vreme tvrdio pazar i izbegavao da se sretne sa Živojinovićkom. On je dolazio u „Grand“ kako bi dovezao svoju dragu na snimanje emisije, ali u studio nije ulazio.

Milutin Mrkonjić

Printscreen

Milutin Mrkonjić, Foto: Printscreen

Pretpostavljamo da će se to sada promeniti, jer su se Brena i Mrka proteklog vikenda sreli na slavi kod estradnog menadžera Baneta Obradovića i definitivno rešili neprijatnu situaciju. Štaviše, Brena je u jednom trenutku zauzela mesto između Mrke i Bekute i političaru pevala na uvce kao u dobra stara vremena, o čemu svedoči i printskrin koji su gosti na slavi objavili na Instagramu.

Lepa Brena i Saša Popović prodali Grand! Uložili milione u produkciju, a evo za koliko su sada bogatiji!

AUTOR: Kurir/J.I. DATUM I VREME: 18.11.2019. 22:15 - 18.11.2019. 22:32 Nova era - Do kraja godine „Junajted medija" postaće stopostotni vlasnik „Granda", što znači da će u Agenciji za privredne registre imena osnivača i suvlasnika biti izbrisana Saša Popović, Lepa Brena, Foto: Vladimir Marković/ Rajko Ristić Saša Popović i Lepa Brena, zajedno sa Breninim suprugom Slobodanom Živojinovićem, prodali su ostatak od 49 procenata „Grand produkcije" kompaniji „Junajted medija", koja je 2014.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Dijana Janković otkrila porodične tajne: Moj suprug me se plaši!