Leontina u suzama posle Tatjaninog nastupa
Printscreen: Dailymotion
Leontina u suzama posle Tatjaninog nastupa

Printscreen: Dailymotion

Leontina u suzama posle Tatjaninog nastupa, Foto: Printscreen: Dailymotion

 

Srbija je bila podeljena u trenutku kada je saznala da je Kija Kockar novi član žirija "Pinkovih zvezdica".

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Ona je došla na mesto pevača Milana Stankovića, što je bilo nočekivani potez televizije Pink, kako za Kijine fanove, tako za poznavaoce kvalitetne muzike.

 

Međutim, mnoge je zanimalo mišljenje članova žirija. Da li su zadovoljni izborom ili negoduju što je pobednica "Zadruge" sa njima u ulozi žirija.

Leontina se ovom prilikom oglasila.

Kristina Kija Kockar

Dejan Briza/Alo!

Kristina Kija Kockar, Foto: Dejan Briza/Alo!

"Ko je bez greha, nek baci prvi kamen..." Iskreno sam tužna zbog ostrašćenih komentara, a sve u vezi sa jednom mladom ženom, koja kao i svi mi - ima kapacitet da se menja, prilagođava, uči, napreduje... Lepa je i vedra već sada, meni je to dovoljno. Ako treba pomoći ću joj i oko žiriranja, ne sekirajte se toliko, kao što reče Goca Tržan "love is in the air" (sve je to šoubiznis)", napisala je Leontina na Instagramu.

Komentari (11)

Boba

20.10.2018 21:32

Tako govore zvezde koje nisu sujetne. Brravo Leontina!!!!!!

Srbin

20.10.2018 21:54

Sta je soubiznis ?! Da neko ko pojima nema procenjuje i ocenjuje mlade talentovane ljude ?! Sram te bilo, Leontina !!!

Dača

20.10.2018 23:37

Sve za pare pa tako i Leontina . Obraz kao đon !

Dejan

21.10.2018 19:44

Tamo dolaze deca da zabavljaju publiku, a ne samo da pokažu kako pevaju. Trazi se Pink zvezdica a ne Pink pevacica. Treba da pokazu talenat za pevanje, nastup, kretanje po sceni, oblacenje, ponasanje....Taj njihov talenat i trud treba da procenjuje neko ko je za to kompetentan. Kija je brzinom svetlosti stupila na estradnu scenu i poletela u nebeske visine - postala zvezda. Znaci da je Kija bas za to kompetentna. Njen bivsi muz je uspeo i zauzeo III mesto u Pinkovim zvezdama zahvaljujuci i njoj.

??????

22.10.2018 00:51

@Dejan - Ove temperaturne razlike uticu na razum. Brljave.

Terza

21.10.2018 19:45

Ja nisam redovno pratio pinkove zvezdice, ali cu sada pratiti prvenstveno zbog Kristine i siguran sam da je broj istomisljenika ogroman. Draga Kristina, od srca ti zelim puno uspeha i puno srece u zivotu i u radu.

Ana

22.10.2018 06:33

Milion devojaka kao Lunjara, da razvede milion brakova, su propast Srbije. Milion Kija da odvede svog muza anonimca, iz sela u grad i proslavi ga kao uspesnog muza, znaci veliki napredak Srbije.

maja

22.10.2018 10:06

Dece žele da budu zvezde a ne pevaljke.

Emi

22.10.2018 12:45

Kija ima ogroman broj obozavalaca koji ce sada pratiti svaku emisiju Pink zvezdice. Pink zzvezdice se usmeravaju da budu zvezde estrade ili kulture a ne pevaljke. U tome ce im Kija sigurno pomoci savetima.

Dejan

22.10.2018 12:47

Kija je dovela pocetnika u pevanju, svog bivseg muza u takmicenje Pinkove zvezde. Kijin bivsi muz je uspeo i zauzeo III mesto u Pinkovim zvezdama zahvaljujuci i njoj, jer je vezbao pevanje a ona je bila njegov strogi ziri.

Dejan

22.10.2018 12:55

Trazi se Pink zvezdica a ne Pink pevacica. Treba da pokazu talenat za pevanje, nastup, kretanje po sceni, oblacenje, ponasanje...... Taj njihov talenat i trud treba da procenjuje neko ko je za to kompetentan. Kija je brzinom svetlosti stupila na estradnu scenu i poletela u nebeske visine - postala zvezda. Znaci da je Kija bas za to kompetentna.