Darko Lazić
Rajko Ristić/Alo!
Darko Lazić

Rajko Ristić/Alo!

Darko Lazić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, Darko i dalje vodi veliku borbu, diše uz pomoć aparata a svakodnevno ide na dijalizu zbog teškog oštećenja bubrega, što je lekarima trenutno najveći problem.

Lazić je prilikom nesreće zadobio prelom devet rebara, što je dovelo i do oštećenja plućnog krila, tačnije bušenja plućne maramice. Zbog toga Darko i dalje ne može samostalno da diše, ali kako lekari kažu pluća ćeuspeti da saniraju.

"Darko je još na dijalizi. Nisam video još da nekome tako brzo počnu da otkazuju bubrezi posle nesreće. Otkazivanje bubrega, je nesto što se i očekuje u takvim situacijama, ali ovako brzo još nisam video", kaže izvor iz bolnice.

Lekari su doneli odluku da će pevač imati još jednu operaciju!

Naime, oni smatraju da se organizam dobro oporavlja i da će prema trenutnim prognozama moći da mu operišu nogu.

Kao što je već poznato, Darko ima postavljene ekstenzije kako noga ne bi počela sama da zarasta, a lekari do sada nisu mogli da ga operišu jer su čekali da mu se stanje što više stabilizuje. Pošto su trenutno unutrašnji organi problem on je svakodnevno na dijalizi kako bi time pospešili rad bubrega i ojačali ostale organe.

Podsetimo, Darko Lazić je prošlog utorka doživeo tešku saobraćajnu nesreću na ulazu u njegovo rodno mesto Brestač. Polomljena mu je jagodica, devet rebara, butna kost i to na mestu gde ulazi u karlicu, a zadobio je i hematom na glavi. Zbog unutrašnjeg krvarenja izvađena mu je slezina, a bio je i na dijalizi bubrega koji su radili smanjenim intezitetom. posle dva dana od kako je primljen u bolnicu primio je i transfuziju krvi.

Komentari (1)

nada

02.11.2018 17:09

A on hoce da ga leci u Svajcarskoj ? Pa to je nemoguce !