STRAVIČNA SCENA U NARODNOM POZORIŠTU! Lekari spasavali Slobodu Mićalović, publika vrištala!

Sve je bio nesporazum...

Sloboda Mićalović
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Neočekivana situacija odigrala se na sceni Narodnog pozorišta u Užicu, kada je doktorka iz publike izašla na binu misleći da treba da ukaže pomoć Slobodi Mićalović, koja je glumila da umire.

ISPLIVALI ŠOK DETALJI! Kija i Sloba proganjaju Lunu i Anabelu! Svakog dana dolaze u njihovu zgradu, a razlog bi svakog uznemirio!

Sve se odigralo na predstavi "Lorencačo", u okviru druge takmičarke večeri Jugoslovenskog pozorišnog festivala.

Naime, u jednoj sceni glumica Sloboda Mićalović maše rukama kao da joj nije dobro, pada, a prihvata je glumac. Ona uporno viče: "Otvorite vrata!", a zatim prilaze i drugi glumci iza scene i zabrinuto deluju.

U tom momentu, publika se zabrinula i neki od njih ustali su i počeli da viču: "Nije joj stvarno dobro! Pomozite joj!".

OTIMAO JOJ TELEFON, ONA GA UDARILA! Rada Manojlović otkrila kroz kakav pakao je prošla kad su je deportovali! Policajac joj uradio ono što nikako nije smeo!

Kako navodi pomenuti list, na scenu je zatim iz publike izašla dr Mira Gavrić, načelnica neurologije u užičkoj bolnici, koja je želela da pomogne Slobodi, dok je dr Bogdan Damnjanović iz zadnjih redova stigao do pola sale.

Tada je jedan od glumaca zagrlio doktorku i pokazao joj kako sa mobilnog telefona čita tekst. Tek tada su doktori i zabrinuti Užičani iz publike shvatili da je to sve deo predstave.

Sloboda Mićalović, Koreni
 Foto: Screenshoot Youtube

BONUS VIDEO:

SUSRET BIVŠIH SUPARNICA Ana Sević i Marina Gagić na Darkovom koncertu, ovako je prošao susret!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi