Darko Lazić, bolnica
Rajko Riatić, Masanori Jošida/Al
Darko Lazić, bolnica

Rajko Riatić, Masanori Jošida/Al

Foto: Rajko Riatić, Masanori Jošida/Alo

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, danas su lekari saopštili porodici da Darko već dva dana nema temperaturu, što je njima dalo vetar u leđa da sve lakše prebrode.

"Darko se odlično oporavlja. Mali problem bila je blago povišena telesna temperatura, ali ni nju više nema. Pluća su sasvim u redu, a on je sve veseliji. Jedva čeka da napusti odeljenje intenzivne nege", kaže izvor.

Roditelji Darka Lazića, Milan i Branka, danas su se u bolnici u ranim jutarnjim časovima zadržali oko pola sata, a majka je sinu donela pomorandže i banane.

Darko Lazić

printscreen

Darko Lazić, Foto: printscreen

Kako dalje saznajemo, nakon posete roditelja, u odeljenje intenzivne nege došli su fizioterapeuti, koji vežbaju sa folkerom.

"Fizioterapeuti svaki dan vežbaju sa Darkom i ono što je dobra vest je da se svi nadaju da će Darko u banji prohodati", završava izvor.

Inače, odeljenje intenzivne nege na kojoj se pevač nalazi, još uvek je zaključano i unutra mogu da uđu samo najuži članovi porodica bolesnika koji na ovom odeljenju borave.

Komentari (3)

nedjo

28.11.2018 13:30

nacija stoji na snegu i kiši i igra kolo u čast darka lazića i njegovog oporavka

nada

28.11.2018 13:40

Koja zver i sa kojim merama predostroznosti paze na njega - sramota a deca nam umiru !!!!!!!!!! Narod ce to sve platiti i bolnicu i operacije , banju , odvikavanje od droge pa ce nam on jednoga dana pokazati srednji prst onako bahato kao sto je i ziveo ! Jos nisam cula da su se roditelji javno zahvalili celoj naciji !?

rada tomasevic

28.11.2018 17:20

@nada - Hvala Bogu sto su pustili vraca Puju da ga okupa u svetoj vodici.Rezultat kupanja napustice bolnicu ubrzo i pravac Vrnjacka banja da trenira novi kuk od titanika.