Dea Đurđević
printscreen
Dea Đurđević

printscreen

Dea Đurđević, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Dea ĐurđeviĆ

Screenshoot Instagram

Iako niko unapred nije mogao da zna da li će se presađeni nervi u potpunosti primiti, odnosno da li će funkcionisati u ruci, kao što su radili u donjim ekstremitetima, fascinatno je da se, kako izvor za Espreso tvrdi, kod Dee već vide prvi rezultati:

"Operacija je prošla bez ikakavih problema i poteškoća. Dea se odlično oseća. Jaka je kao i uvek, i već je počela da pomera ruku, što je šok za sve. Niko nije očekivao pozitivne rezultate tako brzo, međutim ona je očigledno u svemu drugačija. Njena snaga i optimizam su toliko veliki, da ne bi bilo nikakvo čudo, da se u mnogo kraćem roku nego što se očekuje, njena ruka potpuno oporavi. Ona sada treba opet da uči i da hoda, ali s obzirom na njenu želju, i volju, ona će i to brzo da savlada" - kaže izvor.

"Svašta se nešto piše, i dosta se nagađa o stvarima o kojima se ni lekari ne usuđuju da imaju neke preciznije prognoze, ali - da. Istina je da je Dea trenutno okej. Operacija je prošla dobro, i sad polako, pa ćemo videti za dalje. Sve ide svojim tokovima i u skladu sa onim što su lekari odredili", rekao je Mijatović za Espreso, a na pitanje da li je moguće da se Dei kompletno vrati funkcija povređene ruke, on kaže:

Dea Đurđević

Nenad Vujanović

Dea Đurđević, Foto: Nenad Vujanović

Dea nakon intervencije nije želela da ulazi u detalje o svom trenutnom stanju, ali je za medije rekla da se oseća dobro.

Podsetimo, upravo zbog intervencije, ona se nije pojavila u emisiji Ognjena Amidžića, gde je bila najavljena u utorak uveče. Kako je voditelj rekao, gostovanje je otkazano zbog Deinog zdravstvenog stanja.

PREPORUČUJEMO I:

Dea Đurđević

Screenshoot Youtube