Dea Đurđević
Printscreen
Dea Đurđević

Printscreen

Dea Đurđević, Foto: Printscreen

Pročitajte još:

 

Profesor Marko Bumbaširević, specijalista ortopedske hirurgije i traumatologije posetio je u bolnici teško povređenu voditeljku “Pinka”.

- Zadovoljan sam njenim oporavkom. Dea odlično izgleda. Rečeno joj šta se dogodilo i dobro je podnela saznanje da joj je bila iščupana ruka. Ona je jaka i zdrava žena i nadam se da će dalji oporavak ići u najbolje mogućem redu. Ne žali se na bolove... - objašnjava profesor dr Bumbaširević i dodaje da je on u svakodnevnom kontaktu sa Deom i da se ona obraduje kada ga vidi.

Prema rečima doktora Bumbaširevića, Dea ima i prelom karlice, što je sprečava da se podigne na noge. Kako se saznaje, doktori na Vojnomedicinskoj akademiji uskoro će doneti odluku kada će ta operacija biti urađena, a bitno im je da to bude što pre kako bi je položili na noge.

Mladen Mijatović i Dea Đurđević

Printscreen

Mladen Mijatović i Dea Đurđević, Foto: Printscreen

Uz Deu je sve vreme i majka Nena, koja ju je, kako se saznaje, videla samo nakratko. Ona za medije nije pričala, ali je u jednom trenutku samo na društvenoj mreži Fejsbuk, jer joj stižu stotine poruka podrške, kratko napisala:

„Hvala svima na podršci.“

Preporučujemo još:

Podsetimo, Dea je u stravičnom udesu tri automobila i dva autobusa u Ulici heroja Milana Tepića povređena u četvrtak u ranim jutarnjim satima. Dea je, nakon saobraćajne nezgode koju je imala sa putničkim autom, izašla kako bi proverila štetu i u tom trentuku ju je udario autobus, u koji se zakucalo još vozila.

Marija: Svaki dan pitam kako je

- Moja tetka radi na VMA i stalno je pitam šta se dešava sa Deom. Verujem da će sve biti u redu jer čujem da je izuzetno hrabra i pozitivna - rekla je Marija gostujući u Jutarnjem programu Televizije “Pink” i prisetila se kobnog jutra:

- Dea je zapomagala da je boli ruka. Pokušavala je da se javi na telefon koji joj zvoni, ali je bio skroz razbijen. Imala sam potrebu da joj priđem, pre toga sam pozvala policiju i Hitnu. Dea je u jednom trenutku htela da vidi šta joj je s rukom, ali sam joj odvlačila pažnju da ne gleda. Na sreću, bila sam smirena i staložena, a ona je non-stop ponavljala: “On me je udario, ne mogu da verujem da me je udario”. Bila je svesna sve vreme, svaka joj čast. Da sam se našla na njenom mestu, ja ne bih mogla tako. Sve što je rekla ona je znala šta priča. Nije bila pogubljena.

 

Komentari (2)

Ana

13.02.2019 07:12

Prelim karlice I Tek sad otkrili.Ej Srbijo!

Bojan

13.02.2019 08:40

Napraviste rijaliti od ove nesrece kao i mnogih drugih... mada, da nije toga ne bi ni postojali... necete jos dugo,nadam se...