Nataša Bekvalac sa suprugom Lukom Lazukićem
Dejan Briza/Alo!
Nataša Bekvalac

Alo!/Vladimir Marković

Nataša Bekvalac sa masnicom ispod oka, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Pop zvezda Nataša Bekvalac još ne može da se oporavi od šoka koji joj je priredio suprug Luka Lazukić, koji ju je pre dva meseca udario u njenom stanu na Dedinju. Ona u poslednje vreme uglavnom boravi na salašu u Novom Sadu, gde je napravila kuću, jer joj je boravak u Beogradu previše bolan i budi ružne uspomene.

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

Dejan Briza

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić, Foto: Dejan Briza

Bekvalčeva je nedavno rešila da se posveti karijeri, a najviše pažnje posvećuje svojim ćerkicama Hani i Katji, za razliku od njenog muža Luke Lazukića, koji i ne pita za svoje dete. Kako "Alo!" saznaje, IT stručnjak nije video Katju od onog dana kada je udario Natašu.

Luka Lazukić

Dejan Briza/Alo!

Luka Lazukić dolazi u sud, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Niko ne može da veruje da se Luka ponaša kao da Katja nije njegovo dete. Jedna priča je to što ima zabranu prilaska Nataši, a nešto sasvim drugo je to da ne zove nikoga od njenih da se raspita kako mu je dete. Čovek se pravi kao da ona ne postoji, što je tužno i strašno u isto vreme - kaže izvor "Alo!" i dodaje:

- Čini se da je njemu jedini cilj u poslednje vreme da naudi Nataši tako što će na sudu iznositi raznorazne priče o njoj i na taj način pokušati da je diskredituje kao ženu i majku. Da je njemu stalo da vidi dete, on bi preko centra za socijalni rad pokušao da ugovori viđenje u pratnji socijalnih radnika, međutim, to mu nije palo na pamet. Svi u Natašinoj porodici su šokirani zbog činjenice da Lazukić nema želju da vidi svoje dete - kaže naš izvor.

Nataša i Luka sa bebom

E-Stock/Miloš Rafailović

Nataša i Luka sa bebom, Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Podsećanja radi, pop zvezda Nataša Bekvalac i njen suprug Luka Lazukić sreli su se u ponedeljak na sudu prvi put oči u oči nakon nemilog događaja. Pevačica se nije zadržavala u sudnici, dok je IT stručnjak tamo proveo oko tri sata.

Kako je "Alo!" ekskluzivno pisao, Lukini advokati su tražili da Nataša ide kod psihijatra, imajući u vidu, kako su rekli, njene ranije odnose s muškarcima. Oni su priložili materijalne dokaze kojima potkrepljuju svoje tvrdnje, a jedan od njih jeste i snimak svađe koju je Nataša imala sa Sergejom Trifunovićem pre nekoliko godina, kada mu je u emisiji rekla da jede go*na.

Luka Lazukić

Dejan Briza/Alo!

Lazukić tvrdi da nije tukao suprugu, Foto: Dejan Briza/Alo!

Tokom saslušanja, sudija je samo jednom postavio pitanje Lazukiću želeći da sazna kako se izjašnjava povodom Natašine optužbe da ju je tukao, a on je rekao:

- Ne osećam se krivim, sve je izmislila i lažno me tereti.