Milica Pavlović
Promo
Milica i Nataša Maza

screenshot Youtube

Milica i Nataša Maza, Foto: screenshot Youtube

Naime, Maza je istakla da se u medijima previše pažnje posvećuje na grudi poznatih pevačica, pa je oplela po Milici Pavlović.

Maza je odgovorila osoba koja se lažno predstavlja na Tviteru kao Milica Pavlocić, a Nataša je nasela na ovu prevaru i raspravljala se sa "Milicom".

Tvit Milice Pavlović i Nataše Maze

screenshot

Tvit Milice Pavlović i Nataše Maze, Foto: screenshot

Osoba koja se lažno predstavlja kao Milica Pavlović, nastavila je da provocira Mazu i tako dodatno zakomplikovala stvar.

 

Inače, pevačica nam se nakon objavljenog teksta javila i navela da joj smeta naziv "transvestit".

- Ja nisam transvestit. Zna se ko su transvestiti, muškarci koje se oblače u žensko. Ja to nisam, već sam osoba koja je promenila pol, što nema veze sa naslovom koji ste dali. Nikada nisam krila da sam promenila pol i generalno sam imala dobru saradnju sa vama - rekla je Maza za "Alo.rs", a potom prokomentarisala obračun na Tviteru s Milicom Pavlović.

- Ne bih ja to nazvala ratovanjem. Ja sam samo prokomentarisala to isticanje grudi. Ne zanima me. Što se mene tiče, može biti i Maca Diskrecija u pitanju - rekla je otvoreno pevačica Nataša Maza, ne znajući da se uopšte nije dopisivala s Milicom već sa lažnjakom.

Inače, Milica je izjavila da nema svoj nalog na Instagramu i time je ova priča završena.