Darko Lazić
Vladimir Marković/Alo!
Darko Lazić

Vladimir Marković/Alo!

Darko Lazić, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Đorđe David odlučio je da odgovori na prozivke mlađeg kolege Darka Lazića, koji mu je zamerio to što nosi suknje, lakira nokte, pa samim tim nije dobar uzor omladini.

Darko je takođe za starijeg kolegu rekao da je anoniman, te da nije zvezda, a Đorđe David za „Alo!“ otkriva šta se krije iza njihovog sukoba.

Đorđe David

Nenad Vujanović/Alo!

Đorđe David, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Mlađani Darko mora da shvati da to što ja zbog programa i posla nosim haljine i lakiram nokte nikoga ne ugrožava, dok ono što je on uradio i sebi i drugima i te kako sve ugrožava. Pitali su me i iskreno sam odgovorio šta mislim o njegovim porocima i činjenici da ne odgovara pred zakonom. Dečko vozi bez dozvole, nije odgovarao za ugrožavanje bezbednosti kada se slupao i šta je tu laž - zapitao se David, a onda nastavio:

- Kada sam ga nedavno sreo na „Grandu“, rekao sam mu u lice sve i prihvatio je moje savete kao veliki dečko - objašnjava roker koji želi da održi humanitarni koncert za Darka.

- Lazić treba da shvati da mu ne mislim loše i da nisam ni na jedan način želeo da ga uvredim, pozivam ga da mi se javi ukoliko treba da održim neki humanitarni koncert za njega i njegov oporavak od svega što je izlomio u telu i to isključivo zbog svoje gluposti. Po izjavama koje je dao o meni mogu samo da zaključim koliko je inteligentno nezreo i da je invalid i što se tiče razmišljanja - kaže David i savetuje Darka da se dozove pameti.

- Kaže da je on zvezda, a da ja nisam. To bi bilo smešno i komentarisati jer tamo gde sam ja kročio i bio on nikada neće biti. Problem je što on ima svest da ga mladi vole, a nije spreman da odgovara zakonu i tako bude primer svoj toj silnoj armiji o kojoj priča - zaključio je Đorđe David, dok se Lazić do zaključenja ovog broja nije javljao na telefon.

Darko Lazić

E-stock/Časlav Vukojičić

Darko Lazić, Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

 

Komentari (1)

neksi

04.03.2020 08:24

Ama ljudi, dosta vise sa tim Darkom Lazicem... u zivotu nisam cula za njega dok nije poceo zbog svoje gluposti da se pojavljuje u svim mogucim i nemogucim novinama, kao da je neko... a realno nije niko. Zao mi ga je sto se izlomio, ali zar zbog toga treba da nalecem na njega na svakoj stranici? On i Zadruga, vise ne moze da se zivi od njih. Djordju Davidu svaka cast, covek ima karijeru iza sebe, mozes da ga volis ili ne volis, ali je nesto uradio, a Lazic? Stvarno ne zasluzuje ovoliki prostor...