Goca Tržan
Dejan Briza/Alo!
Goca Tržan

Screenshot

Goca Tržan, Foto: Screenshot

Goca Tržan jedna je od naših najpopularnijih pevačica. Osim njenih hitova, fanove su uvek privlačile i zanimljive priče iz njenog privatnog života.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ubedljivo najviše novinskih stubaca zauzele su izjave o njenom odnosu sa bivšim suprugom i učesnikom Parova, Ivanom Marinkovićem, koji je postao rijaliti zvezda. Međutim, ima onih i koji se sećaju i priče o Gocinoj vezi sa kontroverznim biznismenom Dejanom Dragojlovićem, koji je 2001. godine kupio sve karte za njen koncert u Sava Centru, kako bi njegova voljena pevala isključivo njemu.

Nakon ove situacije oglasio se nekadašnji menadžer pevačice Gane Pecikoza i izneo tvrdnju da je "koncert za jednu osobu" bio marketinški trik.

Goca Tržan

Masanori Jošida/Alo!

Goca Tržan, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Pre nekoliko godina, međutim, i pevačica je progovorila o ovoj siruaciji.

- Da je to istina, mislim da je novinarski posao da odeš u Sava Centar i da pitaš kada su skonjene karte za Sava Centar, za prvi dan. Karte za prvi dan Sava Centra sklonjene su dva dana posle zakazivanja koncerta. Toliko o marktinškom triku - rekla je Goca u emisiji "Iz profila" na Grand televiziji 2014. godine.

Goca Tržan

Marko Metlaš/Alo!

Goca Tržan, Foto: Marko Metlaš/Alo!

"U tom trenutku ja sam izdala album Želim da se promenim. Radila sam utorak, sreda, četvrtak, petak, subota i uopšte mi nije bio potreban nikakav marketinški trik. To je uradio neko za mene. Za mene kao ženu", objasnila je Goca u emisiji.

Gane Pecikoza i Goca Tržan prekinuli su saradnju nakon njegovih izjava o navodnom marketinškom potezu pevačice. Pecikoza je Goci bio menadžer, ali i kum.

Podsetimo, Dragojlović je privukao pažnju medija i kada je, kao vlasnik firme "Medifarm", uhapšen u okviru akcije "Kraba" zbog navodnih malverzacija sa nabavkom uređaja u Institutu za onkologiju i radiologiju. Godine 2016. Dragojlovića je sud oslobodio ovih optužbi.

Pre 25 godina je pevala u ROK BENDU, a danas je NAJPOPULARNIJA SRPSKA PEVAČICA! Ni u LUDILU je nećete prepoznati! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/B.Z. DATUM I VREME: 02.08.2019. 23:21 Na televiziji Politika u to vreme promovisali su se brzi bendovi Srbije, a Goca Tržan je dobila nagradu za najbolji vokal u bendu Distorzija! Goca Tržan, Foto: Masanori Jošida/Alo! Goca je na našoj estradnoj sceni dobro prepoznatljivo ime.

Pogledajte BONUS video:

Kaja Ostojić otkrila detalje svog braka!