Maja Berović
Društvene mreže
Maja Berović

Printscreen

Maja Berović, Foto: Printscreen

Maja Berović je jedna od najatraktivnijih pevačica u regionu. U poslednje vreme, često ima zakazane nastupe, na kojima puni klubove i sale do poslednjeg mesta.

 - Ovo leto provodim radno. Hrvatska, Makedonija, Crna Gora, ali kad dođe vreme za odmor ja ću ga iskoristiti. U Hrvatskoj sam našla malo vremena za sebe i bilo mi je sjajno. Iskoristili smo priliku da budemo na plaži. Suprug Alen i ja smo uživali. Nije tačno da imam brod i jahtu, nemam ništa od toga. Imam samo auto. Ja sam siromašna - izjavila je Maja Berović za "Svet".

PROČITAJTE JOŠ:

- Ja nikada u životu nisam maštala o materijalnim stvarima i možda mi je Bog i dao sve te stvari zbog toga što ih nikada nisam priželjkivala niti gledala ljude kroz materijalno - istakla je Berovićeva, pa zaključila:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Aug 7, 2019 at 9:35am PDT

 - Ja sam letnje dete i obožavam more i tu morsku atmosferu, a pošto kod nas leto kratko traje, ne isplati se kupovati kuću na moru.

Milica Pavlović na udaru mafije, hitnim postupkom reagovalo obezbeđenje!

AUTOR: Svet/J.I. DATUM I VREME: 11.08.2019. 20:10 Iako se po društvenim mrežama može videti samo kako Milica Pavlović u Crnoj Gori uživa na privatnim plažama i nastupima po primorskim diskotekama u kojima se tražila karta više, istina je sasvim drugačija.

BONUS VIDEO:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!