Sinan Sakić
Screenshoot Youtube
Sinan Sakić

Rajko Ristić/Alo!

Sinan Sakić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Ne postoji cena za koju bi Sabina prodala kuću koju je zajedno sa Sinanom sređivala

Sabina Sakić, supruga pokojnog Sinana Sakića, odbila je 100.000 evra za porodičnu kuću u Loznici koju su hteli da kupe biznismeni iz Pariza, piše Kurir.

Fanovi nekadašnjeg člana Južnog vetra po svaku cenu su želeli da imaju u svom vlasništvu nekretninu u kojoj je živeo njihov idol, pa su spremni da ponude veliku sumu novca. Međutim, porodica nije zainteresovana za to.

PROČITAJTE JOŠ:

- Ne postoji cena za koju bi Sabina prodala kuću koju je zajedno sa Sinanom sređivala. Za nju ona predstavlja unikat i sećanje na njega, u kojoj čuva njegove slike, ploče, nagrade... Od dnevnog boravka i još jedne prostorije napravila je minijaturni muzej kom se maksimalno posvetila. Danima je sređivala kutak i ulepšavala ga, a svakodnevno dodaje po neku sitnicu - otkriva izvor i dodaje da su potencijalni kupci bili uporni.

- Dva starija čoveka došla su i raspitivala se za kuću mesec dana nakon Sakićeve smrti. Pošto je porodica bila u lošem psihičkom stanju, potresena zbog tragedije koja ih je zadesila, oni su odlučili da pričekaju. Kako je vreme prolazilo, nastavili su se da se raspituju sve dok lično nisu došli do Sabine i otvoreno joj rekli za ponudu.

Sinan Sakić i Sabina Sakić

Facebook

Sinan Sakić i Sabina Sakić, Foto: Facebook

Sinanova udovica nije želela ni da čuje o tome, a kamoli da prodaje kuću koju je gradila sa pokojnim mužem. Zahvalila se ljudima, koji su bili uporni, ali njena odluka je takva da, bez obzira na sve, ta nekretnina ostaje u vlasništvu porodice - kaže izvor.

Povređena Jelena Bačić Alimpić! Oštećena kost, krvava ruka, METAK okrznuo i GLAVU!

AUTOR: Blic/R.J. DATUM I VREME: 21.08.2019. 21:24 Niko se nije nadao ovakvom ishodu... Foto: Screenshoot Instagram Voditeljka i autorka nekolicine bestselera Jelena Bačić Alimpić kupila je kućicu na padinama Fruške Gore, a kako je ovo imanje prilično izolovano ona ga je iskoristila za to da ostvari davnašnji san, a to je da nauči da rukuje pištoljem.

BONUS VIDEO:

Rada Manojlović se UDAJE! Otkrivamo tačan datum i KO je njen izabranik!