KOMŠIJE OTKRILE STRAŠNE DETALJE Kuća Darka Lazića u Brestaču ukleta? Ana Sević NIKADA nije išla tamo, vidovnjak ih upozorio na PAKAO!

Folkerove komšije otkrile detalje.

Darko Lazić i Ana Sević
Darko Lazić i Ana Sević, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Vila Darka Lazića u Brestaču izgrađena je na mestu gde je nekada davno bila kuća njegove prababe koja se navodno bavila crnom magijom. Meštani se boje da Darko sada ispašta zbog stvari iz prošlosti kojima se bavila njegova prababa.

- Istina je da se Darkova prababa bavila vradžbinama. Ona je bila vidoivta, imala je taj posebna dar i svi su trčali da im proriče sudbinu - pričaju Darkove komšije iz Brestača i dodaju:

- Prababa je umela da radi abortuse, a imala je i bunar pored te stare kuće u kojoj je živela. Meni je moja baba pričala da je ona sve to bacala u bunar. Svi stariji ljudi iz sela koji su još živi sećaju se Darkove prababe i svega što je ona radila. Kad smo čuli da Darko tu gradi kuću, prestravili smo se.

Darko Lazić
Darko Lazić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Kako kažu, Darkova prababa je gledala i u dlan, skidala je crnu magiju i sama je prvila. Pre nego što su Lazići krenuli da grade kuću, doveli su sveštenika da okadi taj plac, a bunar je davno zatrpan. Meštani se boje da Darko ne ispašta za sve te grehe iz prošlosti, piše "Scandal".

I Darko i Ana Sević su znali za taj bunar. Ana i Darko, dok su bili u braku, posetili jednog vidovnjaka koji je folkera upozorio da će mu život postati pakao ako počne da živi na toj kući. Ana se plašila da prviri u Brestač.

Darku je tek nakon nesreće jasno da to nisu čista posla. Folker navodno planira da konsultuje sveštenika da još jednom očita molitve na pragu njihove kuće ali i da posete duhvonika koji bi ih posevatavo i rekao šta da rade.

Darko Lazić
Darko Lazić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

 Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: XXL
  11/12/2018 - 14:42
  Ma daaajte koliko toga sujeverja i narodnog verovanja ima da je sve to nepotrebno u savremenom dobu. Naravno kao folklor može da se prihvati mada u mom kraju gde sam rođen u jednom gradiću na Mlavi kažu - ide do petog kolena (ipak je to Homolje i sve je isprepleteno).
 • Korisnik: Mika
  11/12/2018 - 11:16
  A da ne ispašta on ipak zbog svoje bahatosti, lude glave i sumanutog ponašanja ?
 • Korisnik: Rj38
  11/12/2018 - 11:07
  Vece gluposti od ove nema,ili je meni nesto promaklo?!Dokle bre,da blatite dete! SRAMOTA! Ako je kriv,to je sam sebi uradio,nokoga ugrozio nije .Posledice ce sam snositi,i ne boji se toga,ima i dete,i jos uvek vencanu zenu,malo vise stariju od njega,i nema advokata koji ga nece odbraniti,ili smo svi pod nekom "magijom'!?
 • Korisnik: Saša
  11/12/2018 - 10:55
  Kako sta da rade? Da debelo plate ,,duhovnika",sruse kdmah kucu i odsele se na Mars. Pre toga duhovnika obilaziti uz placanje vise puta.Sigurno ce ocisti teren...?
 • Korisnik: Sima
  11/12/2018 - 10:30
  Neko ima tetku iz Kanade,a neko prababu vracaru:)
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi