Darko Lazić
Alo!/Vladimir Marković
Darko Lazić i Ana Sević

Alo!/Rajko Ristić

Darko Lazić i Ana Sević, Foto: Alo!/Rajko Ristić

PROČITAJTE JOŠ:

- Istina je da se Darkova prababa bavila vradžbinama. Ona je bila vidoivta, imala je taj posebna dar i svi su trčali da im proriče sudbinu - pričaju Darkove komšije iz Brestača i dodaju:

- Prababa je umela da radi abortuse, a imala je i bunar pored te stare kuće u kojoj je živela. Meni je moja baba pričala da je ona sve to bacala u bunar. Svi stariji ljudi iz sela koji su još živi sećaju se Darkove prababe i svega što je ona radila. Kad smo čuli da Darko tu gradi kuću, prestravili smo se.

Darko Lazić

Alo!/Vladimir Marković

Darko Lazić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

I Darko i Ana Sević su znali za taj bunar. Ana i Darko, dok su bili u braku, posetili jednog vidovnjaka koji je folkera upozorio da će mu život postati pakao ako počne da živi na toj kući. Ana se plašila da prviri u Brestač.

Darku je tek nakon nesreće jasno da to nisu čista posla. Folker navodno planira da konsultuje sveštenika da još jednom očita molitve na pragu njihove kuće ali i da posete duhvonika koji bi ih posevatavo i rekao šta da rade.

Darko Lazić

Alo!/Rajko Ristić

Darko Lazić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Komentari (6)

nada

11.12.2018 10:06

Ovo mu dodje kao "Zlocin i kazna" !!!!!!!!!!!!!!

Sima

11.12.2018 10:30

Neko ima tetku iz Kanade,a neko prababu vracaru:)

Saša

11.12.2018 10:55

Kako sta da rade? Da debelo plate ,,duhovnika",sruse kdmah kucu i odsele se na Mars. Pre toga duhovnika obilaziti uz placanje vise puta.Sigurno ce ocisti teren...?

Rj38

11.12.2018 11:07

Vece gluposti od ove nema,ili je meni nesto promaklo?!Dokle bre,da blatite dete! SRAMOTA! Ako je kriv,to je sam sebi uradio,nokoga ugrozio nije .Posledice ce sam snositi,i ne boji se toga,ima i dete,i jos uvek vencanu zenu,malo vise stariju od njega,i nema advokata koji ga nece odbraniti,ili smo svi pod nekom "magijom'!?

Mika

11.12.2018 11:16

A da ne ispašta on ipak zbog svoje bahatosti, lude glave i sumanutog ponašanja ?

XXL

11.12.2018 14:42

Ma daaajte koliko toga sujeverja i narodnog verovanja ima da je sve to nepotrebno u savremenom dobu. Naravno kao folklor može da se prihvati mada u mom kraju gde sam rođen u jednom gradiću na Mlavi kažu - ide do petog kolena (ipak je to Homolje i sve je isprepleteno).