Marija Srećković Savić
Rajko Ristić/Alo!
Marija Savić Srećković

screenshot

Marija Savić Srećković, Foto: screenshot

Kada su se pre pet godina u javnosti pojavile fotografije glumca Aleksandra Srećkovića Kubure kako se ljubi sa 18 godina mlađom studentkinjom, danima se o tome pisalo. Njegova supruga Marija Savić Srećković nije se oglašavala tim povodom, a onda su se nekoliko meseci kasnije pojavili zajedno na premijeri jednog filma i nastavili da žive zajedno.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Sada je situacija očigledno drugačija jer je fitnes instruktorka uhvaćena sa nepoznatim muškarcem, sa kojim je razmenjivala nežnosti u jednom restoranu na Vračaru. Kako su ona i Kubura i dalje u braku, te žive zajedno sasvim je logično da je Marija uhvaćena u prevari.

- Gospodin koji je očigledno stariji od Marije prvi je došao u restoran, a ubrzo se za njegovim stolom pojavila i ona. Prisno su se pozdravili, a onda nastavili da pričaju i jedno drugom pokazuju nešto na mobilnom telefonu. Svako malo su tokom razgovora jedno drugom dodirivali ruku, a onda su se u dva navrata poljubili u usta. Sve vreme su zaljubljeno gledali jedno u drugo i kao da nisu obraćali pažnju na okolinu - kaže izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

Marija Srećković Savić

Rajko Ristić/Alo!

Marija Srećković Savić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Njih dvoje očigledno prijateljima nisu pričali o svom odnosu jer bez obzira što su se ljubili u restoranu, vodili su računa da ih neko ne vidi. Sedeli su ispod suncobrana okruženi rastinjem, tako da su delimično vodili računa da ne budu u centru pažnje.

Marija Srećković Savić

Rajko Ristić/Alo!

Marija Srećković Savić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome - rekla nam je Marija.

Ona i glumac su još uvek u braku i žive zajedno u stanu gde su pre više od dve decenije i svili porodično gnezdo. Njih dvoje imaju dva sina među kojima je razlika 17 godina.

Aleksandar Kubura

Marko Metlaš/Alo!

Aleksandar Kubura, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Marija je o svemu što se događalo u njihovom porodičnom domu, kada je studentinja glume priznala da je tri meseca u vezi sa njenim suprugom, progovorila tek pre dve godine, a pre i posle toga se povukla iz javnosti.

- Ljudi su me kritikovali što ne pridajem tome previše pažnje. Mnogo mi više znači da se priča o rezultatima, o nečemu što smo uradili. Privatno uvek ode u neku drugu krajnost, sve je to u današnje vreme pomešano, znam ja to... Mnogo cenim i volim sebe i znam šta sam postigla i ne može niko to da mi oduzme. Nikakvim pričama ni gestovima. Bila je to prolazna faza. Ružna, naravno, ali mislim da svako to mora da prođe. Namerno ili ne, ne znam. Svako može da priča o tome šta hoće, ali ja se nisam izjašnjavala. Ako smo iskreni i realni u životu, znamo da materijalne stvari mogu u danu da nestanu. Ako nam je samo to sreća, onda nešto ne valja - rekla je tada Marija.

Marija Srećković Savić

Rajko Ristić/Alo!

Marija Srećković Savić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

 Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!