Ksenija Pajčin
Screenshoot Youtube
Ksenija Pajčin

Screenshoot Youtube

Ksenija Pajčin, Foto: Screenshoot Youtube

Malo ko zna da je Ksenija numeru "Sviđa mi se on" posvetila svojoj velikoj tadašnjoj ljubavi. Pevačica je tada bila ludo zaljubljena u poznatog fudbalera sa kojim je imala strastvenu romansu, a svoja osećanja nije krila. Ksenija je sve objasnila 1997. godina u pesmi za koju je snimila spot. U istom se pojavljuje njena ljubav, a svima je stavila do znanja da je reč o fudbaleru Predragu Mijatoviću.

Predrag Mijatović sa suprugom

Alo!/Ana Paunković

Predrag Mijatović sa suprugom, Foto: Alo!/Ana Paunković

"Sviđa mi se on, tu više nema priče, više ništa nije kao pre, sanjam oblake i svi na njega liče - ja stvarno ne znam šta mi je", glase reči pesme koju je pre 20 godina pevala Ksenija.

Za njihovu ljubav su svi znali, a njihova veza je kratko trajala. Podsetite se Ksenijine pesme, koja je 90-ih bila veliki hit:

 

Komentari (2)

milana cuk

06.02.2018 03:07

sponzorusa i nista vise a sve halabuka na ajfonku i mimi oro devojke koje se ne stide svog posla.divljastvo i belo ili neko drugo dosle su joj glave.mlada piletina zna se !

Vikan

07.02.2018 02:55

Pedja je sa njom bio katko, samo avantura, nije to bila veza. Sa njom niko nije bio u vezi, samo kratke avanture, kao i Ivica Dragut. koji je bio ozenjen kad je bio sa njom, Joca Amsterdam takodje ozenjen, pa Gagi je varao Anabelu sa njom. Pa Petar Kapisoda, Boban Bajkovic (Filipov drug), Cvele maneken su imali kratke afere sa njom.